spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
02-oct.-2023

Tânăr reținut de polițiști după o cascadă de infracțiuni. Printre altele este acuzat de lovire, răzbunare și șantaj

- Advertisement -

Un tânăr din municipiul Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore după o serie impresionantă de infracțiuni. Acesta a comis în cele trei luni de la începutul anului, nu mai puțin de 5 infracțiuni, inclusiv șantaj, amenințare și violență.

Tânărul din municipiul Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore în urma comiterii a cinci infracțiuni arată monitorulbt.ro. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Poliției din Botoșani, fiind avansată propunerea, către instanță, de arestare preventivă. Infracțiunile au fost comise în municipiul Dorohoi.

Răzbunare, intimidare, șantaj

Seria de infracțiuni a început chiar din luna ianuarie. Conform probatorului, pe 16 ianuarie, tânărul s-ar fi răzbunat într-un mod brutal pe un botoșănean fiindcă a dat declarații, într-o altă cauză penală în care era implicat. Tot în luna ianuarie, tânărul ar fi lovit o altă persoană care mergea pe o stradă din municipiul Dorohoi. Mai mult decât atât și-ar fi urmărit victima până acasă pentru a o intimida…https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/tanar-retinut-de-politisti-dupa-o-cascada-de-2250001.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.