14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Tânãra din Bârlad care si-a pus capãt zilelor, trecea printr-o depresie severã!

DRAMATIC….Caz socant la Bârlad, unde o tânãrã de 30 de ani s-a aruncat pe geamul dintre etajele 7 si 8 al blocului-turn Z4, de pe strada Vasile Pârvan, din localitate. Victima a cãzut pe acoperisul de la intrarea în imobil. La fata locului au venit echipaje ale pompierilor si ale Ambulantei. Din pãcate, desi a fost resuscitatã si transportatã la spitalul din Bârlad, la CPU, femeia n-a rezistat, rãnile suferite fiindu-i fatale. Pãrintii ei sunt în stare de soc, acestia se aflau la politie când s-a petrecut nenorocirea, anuntând cã le-a dispãrut de acasã fata dupã ce le-a lãsat un mesaj ciudat în telefon, prin care anunta cã vrea sã se omoare.

Femeia de 30 de ani lucra la Bucuresti, spun apropiatii, si a revenit acasã de o lunã de zile, la pãrinti. Era într-o stare depresivã cruntã si se pare cã nu a urmat niciun tratament. La fata locului, acolo unde s-a aruncat, a fost resuscitatã de medicul urgentist Daniel Ungureanu si cadrele medicale de pe ambulantã, ajutati de pompierii militari din Bârlad. „Femeia a fost resuscitatã. Diagnostic: multiple traumatisme prin cãdere de la înãltime, stop cardio respirator resuscitat, comã profundã. A fost transportatã la spitalul din Bârlad, la CPU, pentru investigatii amãnuntite”, a precizat medicul Dan Ungureanu. Din pãcate, medicii de la CPU Bârlad unde s-a continuat resuscitarea nu au reusit sã o salveze, femeia decedând din cauza multiplelor rãni, incompatibile cu viata.

„Detasamentul pompieri Bârlad a intervenit cu douã autospeciale pentru degajarea unei persoane de sex feminin cãzute de la înãltime. La fata locului a fost deplasatã si o ambulantã apartinând SAJ Vaslui, substatia Bârlad. La sosirea echipajelor de interventie, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost gãsitã o tânãrã aflatã în stop cardiorespirator. Dupã aproximativ 45 minute de resuscitare, victima a dat semne vitale. Victima a fost transportatã de echipajul ambulantei SAJ la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Circumstantele producerii acestui incident sunt cercetate de institutiile abilitate în acest sens.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Apropiatii spun cã femeia, proaspãt revenitã din Bucuresti, unde lucra, suferea de depresie si a lãsat un mesaj de adio în telefon, pentru pãrintii ei, în care îsi explicã gestul suicidal. Pãrintii s-au dus dimineatã la politie sã o declare dispãrutã dar au aflat tragica veste. Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã si face cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor producerii teribilului incident

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here