Tânără din comuna Banca, moartă într-un grav accident feroviar în județul Iași! (FOTO, VIDEO)

TRAGEDIE… O tragedie de nedescris a lovit o familie din comuna Banca, ieri, 14 februarie. Una din fetele lor, Laura Nechifor, absolventă a Universității A.I.Cuza din Iași, de 25 de ani, a murit într-un grav accident feroviar grav, care a avut loc în localitatea ieșeană Vlădeni. Fata, care este din Gara Banca, comuna Banca, se afla într-o mașină marca BMW, cumpărată pe 13 februarie, din Suceava. Mașina era condusă de iubitul Laurei, Dragoș Păuceanu, de 23 de ani, din Piatra Neamț, care lucra și el în Iași. Acesta nu a respectat regulile de trecere a căii ferate și a lovit din plin de un tren de călători. Autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri, iar în urma impactului Laura și Dragoș și-au pierdut viața.

Conform polițiștilor ieșeni, cei doi mergeau de la Iași spre Suceava. Impactul a fost extrem de violent, vehiculul fiind distrus în proporție de 80 la suta. Tragedia a avut loc la ora 15.30 la trecerea de cale ferată de la Vlădeni. Cei doi tineri din BMW au fost zdrobiți de trenul Iași-Dorohoi. Potrivit polițiștilor ieșeni, șoferul nu a respectat regulile de trecere a căii ferate, iar autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri. Medicii sosiți la fața locului nu au avut ce face pentru salvarea vieții celor doi tineri, care au avut leziuni incompatibile cu viața.

Tinerii care au murit în accidentul de tren de la Vladeni, sunt Dragoș Păuceanu (23 de ani) din Piatra Neamț ș-i Laura Nechifor (25 de ani) din Gara Banca, comuna Banca. Ambii locuiau în Iași, cu chirie și lucrau la o firmă de construcții localitate fiind colegi de serviciu. Dragoș era culturist și se pregătea să meargă la un concurs național. Dumnezeu să-i odihnească!
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ