3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

UPDATE: Elicopterul n-a mai ajuns la Vinderei din cauza vremii, fata va fi dusa cu Ambulanta, avand in fata o freza de desfundat drumul!

UPDATE: Starea fetei din Vinderei, Ecaterina Filip, este incerta, elicopterul nemaiajugand acolo din cauza vremii nefavorabile. In acest conditii, avand in vedere starea ei, fiind suspecta de fractura la coloana cervicala, fata nu poate fi transportata cu senilata de la ISU, ci doar cu ambulanta. Asa ca, in aceste momente, o freza de desfundat drumurile este in drum spre Vinderei, masina Ambulantei venind din urma, in incercarea incrancenata a oamenilor de a salva fata de 21 de ani. Va vom tine la curent cu evolutia acestei situatii, in care omul se lupta cu natura pentru a salva o viata.

SALVARE IN EXTREMIS O tânără de 21 de ani din comuna Vinderei, care a căzut de la aproximativ 2,5 m înălțime, va fi transportată la Iași cu elicopterul SMURD de la București, deoarece din cauza vremii, ambulanța n-a putut ajunge, drumul fiind blocat de zăpada viscolită de vântul puternic.

Elicopterul a fost solicitat d ela București deoarece cele din zona Moldovei sunt toate ocupate cu cazuri grave, la care nu poate ajunge Ambulanța din cauza drumurilor blocate de nămeți. Tânăra din Vinderei, Ecaterina Filip, are o casă în lucru și s-a urcat în pod să dea zăpada, care a ajuns acolo adusă de viscol. A alunecat și a căzut de la 2,5 metri. Este diagnosticată cu traumatism abdominal și suspiciune fractură coloană vertebrală. Primăria Vinderei este în alertă și pregătește terenul de sport din Vinderei, împreună cu voluntarii de Situații de Urgență (SU) Vinderei, pentru ca elicopterul săpoată ateriza în siguranță. Operațiunea de salvare este preconizată să fie în jurul orelor 16.00 – 16.30, cei de la SU Vinderei pregătind și feștile pentru a ilumina pista pregătită. Ecaterina Filip se află la Primărie, unde așteaptă elicoterul SMURD București, care este pe drum. Vom reveni cu amănunte.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here