Tânără din Vrancea, „campioană” la furturi de haine din magazine

O tânără din Adjud, în vârstă de 25 de ani, a fost prinsă în flagrant, în timp ce fura haine dintr-un magazin din județul Bacău. În urmă cu două zile, în timpul percheziției efectuate la domiciliul fetei, polițiștii au găsit o parte din haine, dar și sumele de 70.800 de lei, 1000 de lire sterline şi 880 de euro.

„La data de 10 martie a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului Adjud la o persoană bănuită de comiterea unor infracțiuni de furt calificat”, se arată într-un comunicat al IPJ Bacău.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 28 ianuarie-25 februarie a.c., bănuita ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte de pe rafturile unor magazine de pe raza municipiului Bacău, prin îndepărtarea sistemelor de siguranţă de pe produse, cauzând un prejudiciu în valoare de 4.100 de lei.

Ca urmare a prinderii în flagrant delict a tinerei de 25 de ani, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu, respectiv bunuri în valoare de 800 de lei.
În locuinţa celei în cauză, au fost descoperite mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi sumele de 70.800 de lei, 1000 de lire sterline şi 880 de euro.

Bănuita a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău pentru dispunerea unor măsuri preventive, sens în care, unitatea de parchet a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, precum şi măsura sechestrului asigurator asupra sumelor de bani menţionate.
La activitate au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea”, mai arată comunicatul citat. …https://monitoruldevrancea.ro/2021/03/12/tanara-din-vrancea-campioana-la-furturi-de-haine-din-magazine/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ