Tânără gravidă, urmărită şi lovită fără milă cu pumnii în stomac. Atac înfiorător filmat în nordul Londrei – VIDEO

Scenele violente au avut loc joi, iar poliția din Stamford Hill a făcut un apel către populaţie, în speranţa că cineva deţine informaţii care pot duce la prinderea agresorului.

În înregistrarea publicată de mass-media britanice, se vede cum tânăra evreică în vârstă de 20 de ani intră pe o alee lăturalnică şi se apropie de zona unde este instalată camera de supraveghere.

O urmează îndeaproape un bărbat de 50 de ani, care trage după el un cărucior pentru cumpărături.

La un moment dat, individul, care ține în mână o față de pernă, grăbește pasul, îi acoperă femeii capul cu bucata de material, apoi se năpustește asupra ei cu o ploaie de pumni în stomac.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Bătăuşul este liber, poliţiştii londonezi cer ajutorul populaţiei

Cu greu, tânăra de 20 de ani se smulge din mâinile atacatorului și fuge. La fel face și bărbatul, care o ia la sănătoasa pe străzi.

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, poliția din Londra a deschis o anchetă în acest caz și verifică dacă atacul a fost unul rasial.

Oamenii legii apelează acum la martori, în urma atacului de pe Manor Road, în spranța că cineva deţine informaţii care pot duce la prinderea agresorului.

De asemenea, Shomrim, un grup din Hackney alcătuit în principal din membri ai comunității evreiești, a distribuit filmări ale oribilului atac.

În urma agresiunii, tânăra a ajuns la spital şi este în afara oricărui pericol. …https://www.bzi.ro/tanara-gravida-urmarita-si-lovita-fara-mila-cu-pumnii-in-stomac-atac-infiorator-filmat-in-nordul-londrei-video-4152136?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ