18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Tânãrã însãrcinatã, bãtutã cu bestialitate

- Advertisement -

REVOLTÃTOR… O tânãrã de 26 de ani din localitatea Epureni, însãrcinatã în luna a saptea, a ajuns în stare gravã la spital dupã ce a fost bãtutã cu bestialitate de cãtre concubinul ei. Tânãra a fost diagnosticatã cu traumatism maxilo-facial, prezentând si urme de lovituri vizibile pe întreaga suprafatã a corpului. Fiind gravidã, medicii de la Husi au luat decizia ca victima sã fie transportatã la o clinicã de specialitate din Iasi pentru investigatii mai ample. Se pare cã tânãrul concubin, un numai cã-si bãtea în mod frecvent sotia, ci si o folosea ca pe o marfã, multi tineri din sat oferindu-i bunuri materiale sau chiar alimente pentru a beneficia de serviciile sexuale prestate de cãtre sotia sa.

În dimineata zilei de 1 iulie, Liliana M. în vârstã de 26 de ani cu domiciliul în localitatea Epureni, comuna Duda- Epureni, a ajuns în stare criticã la Spitalul Municipal Husi dupã ce concubinul ei, Nelu M., a bãtut-o într-un mod barbar. Mai mult decât atât, tânãra era gravidã în luna a saptea, iar bãtaia primitã i-ar putea periclita nasterea. Cu fata desfiguratã si cu urme vizibile de lovituri pe tot corpul, tinerei i-au fost acordate toate îngrijirile necesare, apoi medicii au luat decizia ca aceasta sã fie trimisã la Iasi pentru o investigare mai amplã, mai ales cã tânãra urmeazã sã nascã. „Pacienta a fost adusã la noi în jurul orei sase dimineata. Starea tinerei nu era deloc bunã, ea prezentând probleme la nivel maxilo- facial, dar si urme vizibile de lovituri. Dupã ce i s-au acordat toate îngrijirile necesare, s-a luat decizia trimiterii sale la o clinicã de specialitate din Iasi, dat fiind situatia deosebitã în care de afla tânãra, gravidã în 26 de sãptãmâni”, au declarat reprezentantii Spitalului Municipal Husi.

Îsi vindea concubina pentru o tigarã

Din spusele vecinilor, bãrbatul îsi bãtea des concubina, aceasta trãind o viatã de cosmar în casa agresorului. „Nu existã zi în care sã un fie scandal în curtea lor. Am vãzut cum a bãtut-o cu o coadã de topor. O s-o omoare dacã îsi mai bate sotia în asemenea hal”, a spus un vecin. Toate acestea plecau de la faptul cã tânãrul îsi suspecta sotia cã-l însealã. Se pare cã acest motiv este neîntemeiat, având în vedere cã el o obliga pe tânãrã sã presteze servicii sexuale cu tineri din sat care erau de acord sã ofere concubinului tigãri, bãuturã sau alimente pentru a se bucura de serviciile sexuale prestate de concubina sa. Îsi folosea concubina ca pe o marfã de schimb, acceptând chiar si o tigarã de la cei care doreau sã aibã parte de sotia lui. „Tot satul stie cum Nelu M. negocia cu clientii pentru a avea parte de sotia lui. Era în stare sã-si vândã sotia chiar si pe o tigarã, mai ales atunci când rãmânea fãrã bani de tigãri. Însã, este ciudat faptul cã sotia lui nu s-a plâns niciodatã de felul cum o trateazã acest individ. Niciodatã nu a fãcut plângere la politie”, a spus unul dintre vecini.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.