8.1 C
Vaslui
10-dec.-2022

Tânără la volan, împuşcată de trei tineri care vroiau să o tâlhărească

- Advertisement -

După ce, cu câteva luni în urmă, soţia şi fiica unui valutist din Siret erau executate în stil mafiot, fiind găsite împuşcate în cap, în apartamentul lor, după ce acum câteva săptămâni, maşina unui poliţist de frontieră din aceeaşi localitate, parcată chiar sub geamurile de la apartamentul acestuia, a fost incendiată în miez de noapte, la sfârşitul săptămânii trecute, tot în zona Siret, s-a petrecut o tentativă de jaf armat.

O tânără din Republica Moldova, cu reşedinţa în municipiul Rădăuţi, a fost atacată de trei indivizi chiar în timp ce se afla în maşina ei, iar unul dintre agresori a împuşcat-o.

S-a întâmplat vineri seară, 8octombrie a.c., în satul Negostina, comuna Bălcăuţi.

Anghelina P., în vârstă de 26 de ani, a venit în vizită la o rudă, împreună cu cei doi copii ai ei minori, ambii sub 5 ani.

În timp ce aştepta în maşina personală, un Mercedes, în faţa casei rudei sale, trei tineri necunoscuţi s-au apropiat de autoturism, iar unul dintre ei a deschis portiera şi i-a cerut banii, ameninţând-o cu un pistol.

Individul s-a uitat în poşeta pusă pe scaunul din dreapta faţă, însă nu a găsit bani.

În acel moment, tânăra a pornit motorul şi a apăsat până la fund pedala de acceleraţie, demarând în trombă şi încercând să plece din zonă.

Agresorul a rămas agăţat de portiera maşinii pentru câteva secunde, însă în cele din urmă şi-a dat drumul.

La scurt timp, tânăra a simţit o durere la coapsa dreaptă, iar când s-a uitat să vadă ce se întâmplă şi-a dat seama că a fost împuşcată.

Agresorul a tras asupra ei, prin portiera întredeschisă cu, cel mai probabil, un pistol cu bile de cauciuc.

Din fericire, a fost rănită doar superficial la picior, copiii scăpând nevătămaţi, însă îngrozitor de speriaţi.

Anghelina P. a ajuns în aceeaşi seară la spitalul orăşenesc Siret şi, aproape de miezul nopţii, a fost trimisă şi la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Medicii care au examinat-o au declarat că rana nu este una gravă, iar tânăra moldoveancă se poate întoarce la reşedinţa din Rădăuţi.

Cercetările în acest caz au fost preluate de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de tâlhărie, în vederea identificării autorilor”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Ieri, la Negostina, chiar pe uliţa pe care s-a întâmplat tentativa de jaf armat, sătenii dădeau din umeri.

Prin sat, oamenii mai auziseră câte ceva.

Pe uliţa respectivă, însă, nimeni nu auzise şi nu văzuse nimic, oamenii fiind parcă speriaţi să vorbească despre tentativa de jaf armat de vineri seară.

monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.