Tânăra româncă de 19 ani, condamnată la închisoare pe viaţă în Anglia. Fata l-a ucis cu „Respiraţia Diavolului” pe un campion irlandez

O tânără din România a primit pedeapsa maximă din partea unui tribunal din Anglia, după ce fata a participat la uciderea unui campion irlandez de dans.

Tânăra româncă de 19 ani, condamnată la închisoare pe viaţă. Diana Cristea  și iubitul ei, Joel Osei abordau homosexuali pe aplicația Grindr, pentru ca apoi să îi deposedeze de bunuri și să le golească conturile bancare.

Una dintre victime, dansatorul irlandez Adrian Murphy, a murit după ce Osei i-a pus scopolamină, un drog mortal denumit „Respirația Diavolului”, în băutură. Cei doi criminali au încercat apoi să folosească cardul de credit al irlandezului de 43 de ani pentru a cumpăra diamante, în valoare de 80.000 de lire sterline, de la un bijutier din New York.Adolescenta româncă a izbucnit în hohote când a fost condamnată la închisoare pe viață și i s-a ordonat să execute cel puțin 16 ani, la Old Bailey, pe 29 martie. Ea a recunoscut fraudele și două acuzații de manipulare a bunurilor furate. Sora lui Murphy, Majella Murphy, i-a spus lui Cristea: „Adrian a fost fratele meu mai mic, am făcut totul împreună, el a fost ca un geamăn pentru mine. Sunt sfâșiată ca rezultat direct al acțiunilor tale egoiste și disprețuitoare. Mi-ai furat fratele mai mic și, fiind o femeie, acțiunile tale sunt chiar mai rele decât ale partenerului tău”.

Cristea a făcut fotografii cu geanta Louis Vuitton a lui Murphy înainte de a o pune la vânzare online pentru 300 de lire sterline, împreună cu cinci curele Dolce & Gabbana, pentru 200 de lire sterline. Cuplul a rezervat o cameră de hotel pentru 180 de lire sterline și a cheltuit 2.995 de dolari pe produse software, folosind cardul lui Murphy. Osei le-a spus juraților că Cristea nu știa nimic despre plan și nu a menționat niciodată utilizarea scopolaminei, ….https://www.romaniatv.net/tanara-romanca-de-19-ani-condamnata-la-inchisoare-pe-viata-in-anglia-fata-l-a-ucis-cu-respiratia-diavolului-pe-un-campion-irlandez_5386443.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ