spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Tânărul acuzat de trafic de droguri în casa căruia a murit o elevă de 16 ani, din nou în arest. Care e motivul

- Advertisement -

Tribunalul Neamț a decis luni 8 iulie ca Gabor Matteo Leonardo, tânărul din Neamţ în casa căruia a murit de la o supradoză Shara Ionăşchiţă, o fată de 16 ani, din Bucureşti, să fie plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce anterior fusese cercetat sub control judiciar.

Tribunalul Neamț a admis cererea IPJ Neamț de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv pentru 30 de zile. Decizia instanței poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

”Solicitarea în cauză a fost formulată de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț ca urmare a nerespectării obligațiilor stabilite prin măsura preventivă, neprivativă de libertate a controlului judiciar”, au precizat pentru ”Adevărul” reprezentanții IPJ Neamț.

Gabor Matteo Leonardo a fost recent trimis în judecată la finalul lui iunie 2024 pentru trafic de droguri de mare risc, în dosarul decesului Sharei Ionășchiță.

Victima urma să participe la o conferinţă naţională a elevilor, ce a fost organizată la Piatra Neamţ. Pe 30 iulie 2023, eleva a ajuns în oraş, mergând la internatul Colegiului de Informatică, dar nu i-au plăcut condiţiile de cazare. L-a contactat pe Matteo, pe care nu îl ştia, dar purtase discuţii cu el, începând din 2020, pe Snapschat. Acesta a luat-o pe Shara Ionășchiță de la gară la ora 21.00, s-au plimbat prin oraş, după care i-a propus să doarmă la el, precizând că părinţii erau acasă…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/traficantul-de-droguri-in-casa-caruia-a-murit-2373855.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.