Tânărul bârlădean care și-a pierdut viața în tragedia de la Costești, era un inginer agronom iubit și apreciat de colegi!

Andrei Pascal

CUMPLIT… Ies la iveală detalii cumplite, despre accidentul de pe DE 581, pe raza loclaității Costești, în care o familie întreagă a fost spulberată, o fetiță de 4 ani a decedat, iar mama ei este în stare gravă la Clinica de Neurochiruirgie la Iași. La volanul mașinii care a produs tragedia era un tânăr inginer agronom din Bârlad, care și-a pierdut și el viața în teribilul accident. Andrei Pascal lucra la SC Comcereal Vrancea și în seara fatidică se întorcea acasă cu mașina împrumutată de la un coleg de serviciu. Probabil, pe fondul vitezei și a carosabilului umed, tânărul inginer ar fi pierdut controlul asupra volanului, lovind un autorism  marca  BMW, în care era familia cu doi copii, din Lunca Banului. În impact a mai fost implicat  și un alt  autoturism aflat  în trafic, condus de un șofer din Tomești, județul Iași. Rudele inginerului Andrei  Pascal,  cel care ar fi responsabil  de producerea accidentului, nu își revin din șoc. Andrei era cunoscut ca un tânăr foarte serios, muncitor și în primul rând chibzuit.  Una dintre colegele de facultate, Anca  Elena Ursu, din comuna Bogdănița, a postat pe pagina ei de socializare, o descriere foarte frumoasă a lui Andrei, fostul ei coleg de facultate.

„Eram la Iași, cu ceva teabă,  iar un fst coleg de facultate mi-a adus la cunoștință ce s-a întâmplat cu Andrei, fostul meu coleg de facultate.  Am intrat pe profilul lui  Andrei… mă rugam să nu fie ce credeam… în timp ce la xerox  se printau  poze din anii de studenție și la tv era mașina distrusă, am intrat pe profilul lui Andrei Pascal și am aflat că el a fost șoferul ce a murit fără vină… de aici nu mai sunt cuvinte. Acum colegul de la Agro îi va bucura pe îngeri cu ale lui glume și cu faptele bune. Andrei a fost acel om ce îți răspundea la 3 noaptea când  aveai o problemă. Andrei  m-a învățat  simplexul și a ajutat mulți colegi să treacă de restanțe. Dumnezeu să te ierte om drag!”, a scris Anca Elena Ursu.

Un alt coleg de facultate, Roger l-a descris și el pe Andrei Pascal, ca fiind un om cu suflet mare:  „Ajutorul lui nu se rezuma doar la atât. Dăruia și iarăși dăruia. Parcă nu știa de existența sa, că el este prioritar. El se lăsa pe dânsul pentru  a face un bine. Cine l-a cunoscut cu adevărat cunoaște și știe că nu sunt exagerări”, scrie Robert.

Dumnezeu să-l ierte!

CITIȚI AICI DESPRE TRAGICUL ACCIDENT: UPDATE: Cine sunt victimele tragediei de la Costești! (FOTO, VIDEO)
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ