spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Tânărul care s-a înecat în Grecia sub privirile prietenilor este fiul unui primar din Dolj. „Era prima lui zi de vacanţă”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Tragedia a avut loc pe o plajă neamenajată, greu accesibilă, lângă Lefkada.  Autorităţile elene îl caută pe craiovean de trei zile.

Radu Dinu, în vârstă de 25 de ani, fiului primarului din localitatea doljeană Amărăştii de Jos, iubea sportul şi îi plăcea mult să înoate. Anul acesta, povestesc apropiaţii, abia aştepta să-şi ia concediu şi să meargă împreună cu prietenii în Grecia.

A ajuns în Lefkada duminică, 10 iulie. La scurt timp, însă, s-a întâmplat nenorocirea. Se pare că Radu a mers pe o plajă neamenajată să se bucure de apă. Nu a contat că erau valuri, credea că le poate stăpâni. La un moment dat, a simţit că nu mai are putere şi a început să strige după ajutor.

Unul dintre prieteni a încercat să-l salveze, dar nu a reuşit.  „Marea era extrem de agitată, au sărit în apă şi câţiva turişti, dar au renunţat repede pentru că le-a fost frică”, povesteşte unul dintre prieteni.

Radu nu a mai ieşit la suprafaţă. Disperaţi, prietenii au alertat autorităţile elene. Paza de coastă din Lefkada a ajuns în zonă cu o şalupă şi scafandri, dar au abandonat căutările duminică seara, imediat după ce s-a lăsat întunericul. Le-au reluat în următoarele două zile, dar toate eforturile au fost în zadar. Radu Dinu nu a fost găsit.

Citeste mai mult: adev.ro/rewwxy

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.