spot_imgspot_img
9.3 C
Vaslui
22-apr.-2024

Tânărul care și-a înjunghiat părinții și a rănit un polițist, lăsat în libertate. Ce a stabilit expertiza medico-legală

- Advertisement -

Decizie controversată în cazul tânărului care și-a înjunghiat părinții și a rănit grav un polițist. Acesta nu va răspunde penal pentru faptele sale, potrivit legii, întrucât expertiza medico-legală psihiatrică a stabilit că nu a avut discernământ.

Pe 13 februarie 2024, un tânăr din Galați, și-a înjunghiat părinții, aceștia fiind transportați în stare gravă la spital. Unul dintre polițiști care a intervenit pentru imobilizarea acestuia, a fost rănit cu un cuțit. Agentul a reuşit să ceară întăriri, iar echipajele de poliție au reușit în cele din urmă să îl prindă pe o stradă din oraş.

„În timpul imobilizării acestuia, unul dintre polițiști, de 39 de ani, care purta vestă de protecție și avea asupra sa toate elementele din dotare, ar fi fost înjunghiat în zona claviculei, din partea stângă. Polițistul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis la acea dată Poliția Galați. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/tanarul-care-si-a-injunghiat-parintii-si-a-ranit-2348502.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.