Tânãrul de 18 ani, din Rafaila, mort într-un accident la Iasi, plâns de un sat întreg! (VIDEO)

DOLIU… O comunã întreagã este în doliu dupã ce Ionel Ghervan, un tânãr de 18 ani, din comuna Rafaila, student în Iasi, a murit vineri dimineatã la spitalul de Neurochirurgie. Tânãrul, care avea permis de conducere de o lunã de zile, a provocat un grav accident rutier pe pasajul Alexandru cel Bun din municipiul Iasi. Trupul sãu neînsufletit a ajuns acasã sâmbãtã seara, iar plânsetele celor doi frati si al pãrintilor, s-au auzit în toatã comuna! Pe retelele de socializare, curg sute de mesaje de condoleante si regrete, iar prietenii sãi au fãcut un video pe care l-au urcat pe YouTube, în memoria „celui mai dulce si mai respetuos bãiat”, Ionel Ghervan. De mentionat cã tânãrul care a murit a fãcut accident de circulatie cu masina de serviciu, el fiind student, iar în acelati timp lucra si la o pizzerie în Iasi, unde livra cu masina produsul cãtre clienti! Ionut va fi înmormântat, sub privirile îngrozite si îndurerate ale mamei, marti, 13 octombrie! Dumnezeu sã-l ierte!

Tânãrul din comuna Rafaila, absolvent al Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” din Negresti, avea permis de conducere de o lunã. Lipsa experientei la volan a dus cãtre tragedie dupã ce masina pe care o conducea, cu care livra pizza, a fost scãpatã de sub control. În urma impactului cu alte douã masini, tânãrul a fost practic zdrobit si a suferit leziuni extrem de grave. Evenimentul rutier a avut loc în Iasi, joi, 8 octombrie, pe podul din Alexandru cel Bun. În urma coliziunii a trei autoturisme, un Matiz, o masinã de scoalã de soferi si o camionetã, s-au înregistrat multiple victime. Ionel Ghervan, din comuna Rafaila, judetul Vaslui,a fost rãnit grav în urma impactului violent, iar vineri dimineatã a decedat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Avea permis de o lunã, iar lipsa experientei la volan a dus la producerea acestei tragedii. Sâmbãtã seara a fost adus acasã, pentru ultima oarã. Oamenii din sat sunt socati, ei având numai cuvinte de laudã pentru acest tânãr, mort atât de tragic. „Era un copil extraordinar, student la Iasi, la Universitatea A.I.Cuza, fiind si angajat la o pizzerie sau restaurant ceva, unde livra pizza la domiciliu. De fapt, asa am auzit cã s-a produs accidentul. Vineri el se grãbea sã livreze pizza si afarã ploua,. Avea cursuri online si voia sã ajungã repede, era cu masina pe linia de tramvai, a derapat si … asta a fost! Sunt si eu bulversat, bietul copil era unul dintre cei mai buni din comunã. Mama sa lucreazã în Spania, a venit si ea sâmbãtã, iar tatãl în constructii la Iasi. Trec acum printr-o tragedie îngrozitoare! Dumnezeu sã-i întãreascã pe pãrinti si pe Ionel sã-l ia la dreapta Sa, cã tare copil cuminte a fost!”, a spus primarul comunei Rafaila.

Zeci de mesaje de adio pe Facebook!

Ionel Ghervan era din comuna Rafaila, judetul Vaslui si în luna martie abia împlinise 18 ani. Vestea mortii sale a ajuns rapid în comunã, iar pe retelele de socializare au început sã curgã mesajele de adio. Prietena tânãrului a postat un mesaj cutremurãtor.

„Nu am cuvinte sã explic ce simt acum… ce mi-ai provocat în suflet… Dumnezeu te-a luat mult prea devreme de lângã toti cei care te iubesc! Pentru mine o sã rãmâi mereu în inima mea! Nu pot sã accept cã te-am pierdut asa, cã nu o sã-mi iau rãmas bun, nu, te tin lângã mine pentru totdeauna. Te iubesc toatã viata!”, se aratã în postarea fãcutã de prietena tânãrului.

„Ai plecat prea devreme, prea tânãr, ai avut tot viitorul în fatã, ai lãsat o mare durere în sufletul oamenilor dragi si mai ales a iubitei tale, ai devenit un înger care vegheazã de sus acuma. Condoleante familiei!”(Marian)

„Nu înteleg de ce viata e asa nedreaptã! Condoleante familiei si multã putere. Dumnezeu sã-l odihneascã în pace!” (Nicoleta)

„Încã nu pot sã cred …nu pot sã cred cã ai renuntat fix cand viata ta trebuia sã înceapã, când aveai atâtea vise si luptai pentru viitorul tãu! Nu pot sã cred cã un bãiat bun, ambitios, mereu cu zâmbetul pe buze, glumet, nu mai este fizic lângã noi… De aceea, o sã consider cã esti sufleteste cu noi, si pentru totdeauna în inimile noastre!! Te iubim!” (Mihaela)

„Nu îmi vine sã cred cã ai plecat prea devreme de lângã noi, prietenii tãi, familie si iubitã. Dumnezeu sã te ierte, prieten drag. Ne veghezi de sus de acum. Sincere condoleante familiei si iubitei. Dumnezeu sã te odihneascã în pace, drum lin spre îngeri, suflet bun!” (Alexandru)

„Îmi pare rãu cã ai plecat asa repede de printre noi! Tin minte si acum, dupã ce am iesit de la Bac, am vorbit amândoi cã vrei sã mergi la facultate si cã vrei sã faci ceva cu viata ta, pentru a nu rãmâne un simplu om. E de necrezut , ai lãsat un gol enorm în inimile noastre, dar mai ales în inima prietenei tale! Dã-le putere ei si familie tale! Dumnezeu sã te ierte si sã nu uiti cã gândul nostru va fi mereu la tine! TE IUBIM, DRUM LIN SPRE CER! (Rãzvan)

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ