spot_imgspot_img
21.7 C
Vaslui
08-iun.-2023

Tanc de luptă T-90, aruncat la gunoi. Imagini incredibile, blindatul este complet echipat, lipsindu-i doar muniţia de luptă

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un tanc T-90 de luptă modern, aparent în bună stare, a fost descoperit abandonat pe un teren viran, unde localnicii aruncă de obicei gunoiul, în zona unui aeroport dezafectat în oraşul Volgograd (sud-vestul Rusiei), a relatat portalul local V1, citat miercuri de numeroase media centrale de la Moscova.

Blindatul a fost descoperit întâmplător de un localnic, care – surprins de descoperirea sa – a fotografiat tancul şi a difuzat imaginea pe reţelele de social media. Jurnalişti din Volgograd au încercat să verifice autenticitatea imaginii şi s-au deplasat la faţa locului, convingându-se că tancul, care avea până şi piese de schimb în interior, se afla printre maldăre de gunoaie, fără nicio supraveghere.

Conform media ruse, tancul, fără urme de vandalizare, era complet echipat, în afară de muniţia de luptă. „Între tufişuri şi fără nicio pază, deocamdată nedezasamblat de eventuali hoţi. În cutii deschise se află scule, piese de schimb, cabluri de remorcare şi prelata de protecţie. Dispozitivele optice foarte scumpe şi periscopul nu sunt sparte„, scrie Novaia Gazeta, citând jurnalişti din Volgograd. „E o privelişte destul de stranie: mergi prin stepă şi deodată în faţa ochilor îţi apare un blindat„, au relatat reporteri de la V1.ru, care spun că localnicii le-au povestit că maşina de luptă se află acolo de mai mult timp.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.