spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Tandemul Flutur – Lungu a pornit caravana candidaţilor PD-L spre câştigarea alegerilor locale

- Advertisement -

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a lansat sâmbătă, în mod oficial, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, împreună cu toţi cei 114 candidaţi pentru funcţiile de primar din judeţ.

Evenimentul a avut loc în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PD-L Suceava, la care au participat peste 1.300 de membri ai acestui partid. În centrul atenţiei au fost liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul Sucevei, Ion Lungu, cei doi fiind prezentaţi ca tandemul din fruntea echipei câştigătoare a PD-L în judeţul Suceava la alegerile locale din data de 10 iunie 2012.

Şedinţa de sâmbătă a început cu prezentarea unui film în care au fost trecute în revistă principalele realizări din mandatul lui Gheorghe Flutur de preşedinte al CJ Suceava, cu specificaţia că în ultimii ani, valoarea proiectelor promovate şi realizate în judeţul Suceava a depăşit suma de un miliard de euro.

Flutur: Am reuşit scoaterea din anonimat a judeţului Suceava

Pentru început, Gheorghe Flutur a ţinut să sublinieze faptul că PD-L Suceava este cea mai puternică filială a acestui partid de la nivel naţional. El le-a cerut membrilor PD-L Suceava să nu ezite să vorbească despre realizările actualei administraţii PD-L a judeţului.

„Una era în 2008, când vorbeam că vom face, şi alta este astăzi, când vorbim despre lucruri pe care le-am făcut, iar credibilitatea voastră, a tuturor, creşte pentru că avem ce arăta”, a spus Flutur.El a subliniat că actualul său mandat poate fi împărţit în trei mari capitole. Primul dintre acestea a fost „solidaritatea faţă de populaţia judeţului”, amintind aici despre sprijinul acordat sucevenilor afectaţi de calamităţile din anii 2008 şi 2010. „Un alt capitol dominant este scoaterea din anonimat a Bucovinei şi a judeţului Suceava. Lunile trecute am văzut un grup de manifestanţi care spuneau <Flutur, nu uita, Bucovina nu-i a ta>. Nu-i a mea, sunt şi eu un boţ de humă din Bucovina. Dar vorbesc de scoaterea din anonimat a judeţului Suceava şi a Bucovinei, şi despre faptul că am reuşit să facem un brand cu care ne mândrim şi care este recunoscut în ţară şi în străinătate”, a spus Flutur.

Nu în ultimul rând, el a subliniat că cel mai important capitol ar fi „mandatul cu cel mai mare număr de proiecte europene”, care depăşesc suma de un miliard de euro. El a amintit de investiţiile în infrastructura de drumuri, reţele de apă şi canalizare, colectarea deşeurilor, în turism, sănătate, educaţie, în domeniile social, cultural şi sportiv, dar şi de proiectele pentru dezvoltarea satelor şi oraşelor din judeţ.

Flutur a mai spus că în acest mandat au început să vină în judeţul Suceava marii investitori, cu investiţiile de 780 de milioane de euro în centrale eoliene, iar în scurt timp vor demara marile proiecte pentru reţelele de apă şi canalizare, modernizarea aeroportului, iar în viitorul apropiat, autostrada Siret – Bucureşti.

www.monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

50 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.