1.5 C
Vaslui
04-dec.-2022

Târg de joburi si fashion la Palas Mall

- Advertisement -

Sfârsit de sãptãmânã plin de evenimente pentru copii, adulti si joburi pentru studentii vasluieni si nu numai, la Palas Mall.

În aceastã duminicã, vasluienii le pot face o surprizã celor mici, o cãlãtorie în lumea modei, a printeselor si cavalerilor din basmele lor preferate. În cadrul evenimentului organizat de Palas Mall Iasi, copiii vor avea parte de propria lor prezentare de modã, sub titulatura „Fashion dat kids”. Organizatã de First Models, actiunea va fi sustinutã de cãtre juniorii agentiei de modeling First Models, care vor prezenta colectiile Coccodrillo Vanilla Colours H&M. Pentru cei mari, urmeazã noaptea devoratorilor de publicitate, pe 9 noiembrie, în sãlile de conferintã Palas Mall. Un alt eveniment important pentru studentii vasluieni urmeazã sã înceapã astãzi. Pe o duratã de douã zile, între 8 – 9 noiembrie se organizeazã târgul de cariere Jobs Expo, în intervalul orar 10 – 16. „Poti mai mult. Avem jobul care ti se potriveste”, este sloganul care îi va face curiosi pe tinerii în cãutarea unui loc de muncã. În aceastã sâmbãtã, Palas Mall Iasi promoveazã si voluntariatul, între orele 10 – 22, iar la Ansamblul urbanistic Palas, la ora 17,00 este programat ceremonialul aprinderii lumânãrilor. „Un milion de stele” reprezintã un eveniment cu traditie în alte tãri ale lumii, în România fiind organizat pentru prima datã de asociatia „Centrul Diecezan Caritas Iasi”;

Începând cu anul 2009, aceastã activitate este organizatã la nivel national prin Confederatia Caritas România. În fiecare an, campania este implementatã având o temã specificã, obiectivele acesteia fiind de promovare a solidaritãtii dintre oameni si de manifestare a dorintei acestora pentru consolidarea unei societãti incluzive si drepte. În timpul evenimentului, în semn simbolic, se aprind lumânãri, fiecare lumânare aprinsã reprezentând o declaratie de solidaritate din partea participanttilor sau o persoanã aflatã în nevoie. În acest an, campania va fi organizatã de Caritas sub sloganul „Ia si voluntariazã!” în cadrul proiectului strategic european „Reteaua de incluziune socialã pe piata muncii” si va promova activitatea de voluntariat, drept componentã esentialã în cadrul proiectelor sociale ce vizeazã integrarea pe piata muncii a categoriilor defavorizate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.