-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Târg la Botoșani, mii de botoșăneni au dat năvală la animale, paradă de berbeci, discursuri sau absenți de marcă

- Advertisement -

Acolo, în incinta Stațiunii de Cercetare a avut loc o nouă ediție a Târgului Agro Zoo, o expoziție dacă vrem să-i spunem așa de animale sau utilaje agricole. Au predominat evident ovinele din rasa karakul dar au fost aduși și cai, câini sau vite. Cele mai frumoase exemplare care există în fermele din județul nostru sau cele învecinate. Închise în țarcuri sau scoase pentru paradă, au fost admirate de puzderie de oameni care au împânzit întreaga zonă.

Senatorul Lucian Trufin a amintit de un flux de oameni care s-a ridicat la 10.000 de participanți, aflați oricum într-o continuă dinamică. În orice caz, mii de oameni au ieșit din case, mai ales că este și 1 Mai și au încercat să se bucure de activitățile care le-au fost pe plac.

Au existat și activități specifice vieții rurale, unii bărbați mai viteji s-au urcat pe cai falnici pentru a se fotografia. În altă parte, copiii priveau empatic procesul de tundere al oilor și-și întrebau părinții: oare le doare sau le place că scapă de lână? A fost organizat inclusiv un concurs pentru cel mai frumos exemplar de berbec, proprietarii lor fălindu-se cu animalele, într-o paradă care a atras sute de priviri…https://www.botosaneanul.ro/top-news/libertate-targ-la-botosani-mii-de-botosaneni-au-dat-navala-la-animale-parada-de-berbeci-discursuri-sau-absenti-de-marca-galerie-foto/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.