Târgul Auto îsi dovedeste utilitatea, bârlãdenii au început sã aducã masini (FOTO)

EFICACE… Conducerea Primãriei si cea a DAPPC Bârlad, care administreazã Târgul Auto, apreciazã decizia localnicilor care, încã de dimineatã, au înteles cã trebuie sã respecte legislatia în vigoare atunci când vine vorba despre vânzarea autoturismelor pe domeniul public. Masinile pentru vânzare au început sã fie aduse în Târgul Auto.

Mesajul transmis, pe 8 decembrie, pe canalele oficiale de comunicare ale Primãriei Bârlad a ajuns la câteva zeci de mii de localnici, motiv pentru care cei vizati de ultimele reglementãri în domeniul comertului stradal s-au conformat. La primele ore ale diminetii,în târgul auto de pe strada G-ral Vasile Milea, 12 proprietari care au masini de vânzare si le-au expus în cãutare de clienti.

„Nu poate decât sã ne bucure faptul cã cetãtenii municipiului care au autoturisme de vânzare au înteles cã ocuparea domeniului public nu este solutia cea mai bunã. Faptul cã au decis sã îsi ducã masinile într-un spatiu amenajat special cu acest scop este de lãudat. Din acest motiv, vreau sã le multumesc si celor care au rãspuns astãzi apelului nostru, dar si celor care vor veni de acum înainte la târg”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Vã reamintim cã Târgul Auto din Bârlad se aflã în incinta Talciocului din localitate, pe strada Gr. Vasile Milea, lângã Garnizoana Militarã. Cine va mai lãsa pe stradã masini cu anunturi de vânzare, va fi pasibil de amendã de la 500 pânã la 2000 de lei pe zi! Amenda primitã poate fi repetatã zilnic, dacã proprietarul masinii nu o retrage de pe stradã!

CITITI SI: La Bârlad, gata cu vânzãrile auto „la botul calului”, pe strãzi! Sanctiunile sunt mari!

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ