Tatã si fiu, la un pas sã-si piardã viata într-un teribil accident de circulatie! (FOTO)

NEATENTIE SI GRABÃ… Un teribil accident rutier grav s-a petrecut pe DE 581, undeva lângã pensiunea Mira, la 4 km de Bârlad. Au fost implicate douã autoturisme, care s-au ciocnit frontal, iar trei persoane au fost încarcerate. Operatiunea de salvare a victimelor a fost contra cronometru, fiind alocate masini ale ISU pentru descarcerare, precum si patru ambulante, plus TIM-ul de la Vaslui. “Au intrat în coliziune douã autovehicule, au rezultat 5 victime. S-au alocat patru ambulante, una C2, douã B2, una EPA, toate de la Bârlad, TIM-ul de la Vaslui si un echipaj de descarcerare”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtãtorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Victimele cele mai grav rãnite se aflau în masina cu numãr de Vaslui, care a tãiat curba spre Bârlad. Este vorba despre L. Adrian, de 35 de ani si L.Viorel de 60 de ani, din Zorleni, tatã si fiu. Ambii sunt la Spitalul Judetean Vaslui, în stare gravã, dar stabili, având traumatisme si fracturi care le pun viata în pericol.

Apelul la 112 a fost fãcut la ora 15.32. Accidentul a avut loc pe DE 581, km 79+100 m, între douã autoturisme, unul înmatriculat în Vaslui si unul în Bucuresti. În autoturismul de Vaslui, care circula pe directia Vaslui -Bârlad, se aflau trei persoane. Un bãrbat, Adrian L. din localitatea Zorleni, de 35 de ani, precum si tatãl sãu, Viorel L., de 60 de ani, tot din Zorleni, sunt în stare foarte gravã. Soferul masinii de Vaslui, care se pare cã a tãiat curba pe contrasens si a intrat frontal în masina cu numãr de Bucuresti, care circula pe sens opus, regulamentar, precum si soferul masinii de Bucuresti, de 39 de ani, si pasagera sa, o femeie de 27 de ani, pasagerã pe locul din dreapta, au ajuns cu rãni usoare la spitalul din Bârlad pentru investigatii.

Bilantul accidentului este unul grav: cinci victime, dintre care douã au fost transportate la SJHU Vaslui, inconstiente în stare criticã. De la Vaslui a fost alocat si TIM-ul, iar autoritãtile au declansat Planul Rosu de Interventie. Cei dusi la Vaslui sunt Adrian si Viorel L., tatã si fiu, ambii fiind stabli, însã, dupã cum spun medicii, starea lor este una precarã. „Ambii au traumatisme cranio cerebrale severe si traumatisme toracice serioase”, a precizat Ana Rinder, managerul Spitalului Judetean din Vaslui. Este posibil ca ambii sã fie transferati la Iasi la clinici specializate, dar asearã se aflau încã în investigatii medicale la Vaslui. Celelalte trei victime aduse cu ambulanta la spitalul Bârlad sunt rãnite usor, fiind investigate la CT.

„Detasamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu douã autospeciale echipate cu module pentru descarcerare si echipaje specializate pentru descarcerarea si deblocarea unor persoane în urma unui accident rutier produs pe DE 581, în apropiere de Pensiunea MIRA. În accident erau implicate douã autoturisme si cinci persoane. La fata locului au fost deplasate si cinci ambulante apartinând SAJ Vaslui, substatia Bârlad. La sosirea echipajelor de interventie, au fost transportate trei victime la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, iar douã la Compartimentul de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.
2 COMENTARII

  1. Ce caută toți cocarleții jegoși împuțiți printre personalul de urgență ?!? ”să vadă ei situația” cu labele-n buzunare ?!?

    Jandarcocarleții, puleația, ce au de făcut ?!?

LĂSAȚI UN MESAJ