Tătăl care i-a făcut cinste fiului minor cu două prostituate a fost ridicat de mascați aseară! Nici puștiul nu a scăpat de cătușe! Anchetă delicată pentru polițiștii de la Investigații Criminale!

Individul care a sechestrat două prostituate alături de fiul său și doi prieteni a fost ridicat de mascați. Odată cu el, și celelalte trei persoane implicate au fost încătușate. Toată povestea a început după ce două tinere au fost racolate de pe un site și au fost ținute sechestrate într-un apartament din Păcurari. Cele două femei se prostituau într-un apartament din zona centrală, însă au mers în zona Păcurari pentru că au fost solicitate de un client. Pentru polițiștii din Iași a fost o adevărată provocare găsirea lor, pentru că detaliile erau extrem de puține. Totuși, oamenii legii au reușit să le găsească

Tătăl care a sechestrat două prostituate într-un apartament a fost ridicat de mascați alături de fiul său și doi prieteni. Aseară, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) împreună cu mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale i-au ridicat pe cei patru indivizi implicați în sechestrarea celor două prostituate. În urmă cu aproape trei săptămâni, un bărbat în vârstă de 41 de ani, pe nume Mihai C., s-a gândit să-i facă o surpriză fiului său Alexandru C. în vârstă de 15 ani și a invitat acasă două prostituate.

Povestea începe luni seara, pe când bărbatul era în apartament cu fiul său și doi prieteni. Cei patru și-au pus în gând să se distreze și au căutat atent pe Publi24 cele mai frumoase escorte. Au contactat-o pe una dintre acestea și i-au cerut să vină la o adresă din Păcurari împreună cu o prietenă de-a sa. Cele două fete au ajuns la locul indicat și s-au înțeles cu bărbații să întrețină relații sexuale timp de două ore. La un moment dat lucrurile au degenerat, iar fetele nu au mai fost lăsate să plece.

De precizat este faptul că cele două tinere, de loc din Galați, veniseră la Iași cu o altă tânără și au închiriat un apartament în centru pentru a se prostitua. Văzând că timpul trece, iar cele două tinere nu mai ajung la apartamentul din centru, prietena lor a sunat la Galați, la sora uneia dintre ele. Cea din urmă a sunat la poliție și a cerut ajutor. Imediat oamenii legii au început verificările și au luat legătura cu tânăra care rămăsese în apartamentul din zona centrală. Aceasta le-a spus polițiștilor că au venit din Galați să-și vândă trupul pe bani la Iași. Ea le-a mai spus oamenilor legii că cele două prietene ale sale nu răspund la telefon. … https://www.bzi.ro/tatal-care-i-a-facut-cinste-fiului-minor-cu-doua-prostituate-a-fost-ridicat-de-mascati-aseara-nici-pustiul-nu-a-scapat-de-catuse-ancheta-delicata-pentru-politistii-de-la-investigatii-criminale-4077663?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ