spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Teapa de la City Bingo!

- Advertisement -

PÃCÃLEALÃ O vasluiancã a câstigat 100 de milioane de lei la City Bingo, însã nici acum nu a intrat în posesia premiului…Reprezentantii firmei se scuzã, fiiincã sunt în “reorganizare”

O vasluiancã a jucat la City Bingo si a câstigat … experientã. La începutul lunii noiembrie, o tânãrã din Vaslui a zis cã i-ar prinde bine dacã si-ar încerca norocul, jucând la Bingo. A mers în mall si a cumpãrat un bilet. Dupã extragere, nu micã i-a fost surpriza sã constate cã biletul a fost câstigãtor, si nu oricum, ci reusise sã prindã chiar Bingo. Premiul era destul de consistent având în vedere cã se cifra în jurul a 100 de milioane de lei vechi. Numai cã bucuria tinerei avea sã tinã mult prea putin, pentru cã firma organizatoare a jocului- concurs a început sã o ducã cu zãhãrelul, precizând cã trebuie sã aibã rãbdare pentru cã va intra în posesia premiului mult-asteptat. “Am jucat un bilet pe 5 noiembrie 2010 la City Bingo. Am verificat biletul si am vãzut cã am cãstigat bingo, adicã premiul de 100 de milioane de lei. Numai cã reprezentantii firmei organizatoare nu doresc sã-mi acorde banii cuveniti. Am sunat la Bucuresti sã vãd de ce se întârzie cu plata, însã cei de acolo spun cã au niste probleme, pe care urmeazã sã le remedieze si abia apoi voi intra în posesia premiului. Nu mi se pare normalã aceastã atitudine, e clar cã am fost pãcãlitã”, spune vasluianca.

“Reorganizare” pe banii câstigãtorilor?!

“Parcã tot cu mine ati vorbit si data trecutã…Nu v-a sunat nimeni dintre colegii mei sã vã anunte?! Ne aflãm în reorganizare si asta va dura cam 90 de zile. Stati linistitã ati fost programatã si din momentul în care ati câstigat nu aveti motive sã vã faceti griji. Vã rugãm sã reveniti cu un telefon peste 3 sãptãmâni, sau, dacã preferati asteptati telefonul nostru. Ati câstigat Bingo pe 5 noiembrie suma de 10609 ron brut, iar netul este de 8107 lei. Banii îi veti primi, peste o sãptãmânã-douã”, i-a dat asigurãri reprezentantul City Bingo câstigãtoarei din Vaslui. Având în vedere lipsa de logicã a reprezentantului de la City Bingo, adicã banii primiti peste “o sãptãmânã-douã”, dar reveniti cu un telefon peste trei sãptãmâni, teapa e mai mult decât evidentã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.