spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Telenovelã amoroasã descâlcitã de magistratii Judecãtoriei Vaslui

- Advertisement -

SCANDAL…Caz fãrã precedent la Judecãtoria Vaslui, acolo unde magistratii au trebuit sã dea verdictul într-un dosar mai putin obisnuit. Povestea de dragoste dintre un medic stomatolog, o judecãtoare si un ofiter SRI a luat o întorsãturã penalã dupã ce unul din membrii triunghiului amoros, din gelozie, s-a dedat la amenintãri si hãrtuire. Scandalul a ajuns pe masa procurorilor si apoi în sala de judecatã. La finalul procesului, instanta a decis amendarea cu 14.333 de lei, amendã penalã, a medicului stomatolog acuzat de hãrtuire si cu 5.400 de lei a complicelui acestuia. Decizia Judecãtoriei Vaslui nu este definitivã si poate fi contestatã în termen de 10 zile de la comunicare.

Telenovelele izbucnite din dragoste si gelozie din judetul vecin au început sã fie transate si lãmurite de instantele vasluiene. Este si cazul unei doctorite stomatolog iesene care a ajuns sã fie condamnatã de cãtre Judecãtoria Valsui la amendã penalã în valoare de 14.333 de lei. Alãturi de aceasta, în acelasi dosar a mai fost condamnat un bãrbat, complicele doctoritei. Acesta a fost amendat cu 4.200 de lei, amendã penalã. De asemenea, cei doi au primit interdictia de a se mai apropia de persoana vãtãmatã la o distantã mai micã de 50 de metri, pe o perioadã de doi ani. Acuzatã de hãrtuire si amenintare, doctorita are sanse sã ajungã si în spatele gratiilor, mai ales cã sentinta datã de cãtre magistratii vasluieni nu este definitivã si ultimul cuvânt îl va avea Curtea de Apel Iasi. Întreaga poveste a început în 2020. Doctorita stomatolog, originarã din judetul Botosani dar stabilitã la Iasi, a început o poveste de dragoste cu un ofiter SRI. Numai cã ofiterul pare sã fi cãzut cu tronc si unei judecãtoare iesene, astfel cã femeia a devenit activã pe retelele de socializare, postând aprecieri în ceea ce-l priveste de ofiter. În scurt timp, toate acestea au ajuns si la urechile doctoritei care a declansat o adevãratã campanie de a depista cine este rivala. Dupã ce a reusit sã afle identitatea acesteia si, cu ajutorul unui complice, inclusiv numãrul de telefon personal, doctorita s-a dedat la fapte penale. Mai exact, a început sã o ameninte si sã-i trimitã mesaje obscene judecãtoarei, folosind conturi false pe retelele de socializare. Speriatã, aceasta a depus plângere la politia Iasi. Doctorita a fost retinutã 24 de ore si pusã apoi sub control judiciar. A urmat apoi procesul care s-a judecat la Judecãtoria Vaslui si, la finalul a 10 sedinte, magistratii au dat si un verdict si au atras atentia celor doi inculpati cã nerespectarea restrictiilor impuse, de a nu se apropia de persoana vãtãmatã la o distantã mai micã de 50 de metri sau neplata amenzii se poate transforma în zile de închisoare. Cu toate acestea, cei doi inculpati riscã sã ajungã si în spatele gratiilor dacã magistratii Curtii de Apel, cei care au ultimul cuvânt în acest dosar, vor considera de cuviintã si vor da o sentintã în acest sens.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Croitoru fabuleaza. A adaugat un praf de „ofiter SRI” ca borsul lui din tarata de grau sa fie mai condimentat. Altfel, ramanea negustat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.