29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Telenovela continua

ÎNCURCÃTURI…. Atacantul Carlo Costly a anuntat cã a câstigat procesul cu FC Vaslui si mai mult decât atât a si semnat cu o grupare din prima ligã mexicanã. Patronul ‘‘galben-verzilor’’ sustine însã cã hondurianul este asteptat în continuare în România, unde mai are contract cu FC Vaslui încã doi ani.

Presa din Honduras anuntã cã atacantul Carlo Costly va merge la începutul sãptãmânii viitoare în Mexic, acolo unde urmeazã sã efectueze vizita medicalã si sã semneze un contract cu gruparea Atlas Guadalajara, lucru confirmat si de fotbalist pe contul sãu de Twiter. ‘‘Mi s-a împlinit un vis. Sunt emotionat si fericit, acum urmeazã o nouã provocare si voi da ce am mai bun pentru Atlas, echipã ce mi-a dat sansa sã joc în Mexic.’’ a afirmat Costly, cel care a mai spus cã va semna un contract pe o perioadã de doi ani cu Atlas. Si pe siteul ‘‘ros-negrilor’’ Costly apare ca fiind deja jucãtorul formatiei din Guadalajara. ‘‘Jucãtorul va sosi în orasul Guadalajara, luni, sã efectueze examenele medicale, si se va alãtura echipei conduse de Benjamin Galindo’’-anuntã siteul echipei din Mexic. Imediat dupã ce a plecat de la Vaslui, Costly a acuzat conducerea clubului de faptul cã nu i-a plãtit drepturile salariale. Acest lucru a fost demontat prin prezentarea unor documente ce atestau faptul cã toate plãtile erau la zi.

‘‘Am o revansã de luat’’

“Costly este un jucãtor foarte important, are o carte de vizitã impresionantã si stim cã ne poate ajuta sã ne atingem obiectivele. Antrenorul Galindo l-a caracterizat ca fiind un jucãtor foarte puternic” a spus managerul lui Atlas, Flores Cosio, care a confirmat cã lui Costly i s-a pãstrat deja numãrul 13. Atacantul sustien cã abia asteaptã sã revinã pe gazon, dupã o pauzã de mai bine de jumãtate de an: “Am de luat o revansã dupã sase luni în care am fost tinut departe de gazon din diverse motive. Acum sunt odihnit si vreau sã dau tot ce am mai bun.”

‘‘Costly are contract cu FC Vaslui’’

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu sustine cã informatia potrivit cãreia atacantul hondurian Carlo Costly ar fi semnat un contract pe doi ani cu echipa Atlas Guadalajara, din prima ligã mexicanã nu este realã. Atacantul mai are doi ani de contract cu gruparea “galben-verde” timp în care nu poate evolua pentru alte echipe. ‘‘Costly se aflã în prezent sub contract cu Vasluiul. Apar tot felul de dezinformãri cu privire la unele contracte pe care acesta le-ar fi semnat cu alte echipe. El mai are contract cu Vasluiul încã doi ani.’’, a afirmat Adrian Porumboiu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here