10.3 C
Vaslui
02-apr.-2023

Telenovelă cu iz de amantlâc! Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf „pe la spatele” ei. Vedeta tună și fulgeră!

- Advertisement -

Oana Zăvoranu tună și fulgeră! Vedeta este cum nu se poate mai supărată după evenimentele curente, însă faptul că Ashraf a fost prins în compania unei alte femei nu este singurul episod de acest gen.

Soțul Oanei Zăvoranu, prins cu mâța în sac și în urmă cu câteva luni

Acum câteva luni, potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Alex Ashraf a fost prins de brunetă că vorbea cu o altă femeie, motiv pentru care a avut o criză de nervi în fața acestuia, în fața unor prieteni buni pe care îi invitaseră la ei acasă, dar și în fața femeii care se ocupă de curățenia din casa lor.

Supărată pe situația umilitoare în care a fost pusă, Oana Zăvoranu a chemat de urgență Poliția și le-a spus agenților să-l ia pe Ashraf de la ea din casă.

La tot circul au fost martori prietenii celor doi, dar și femeia care se ocupă de curățenia din casa lor, mai notează sursa citată.

Oana Zăvoranu susține că a fost posedată de Diavol

Bruneta este una dintre cele mai excentrice persoane publice din România. De multe ori, declarațiile și poveștile sincere ale acesteia au stârnit controverse și la fel s-a întâmplat și atunci când a povestit că a fost posedată de Diavol…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/telenovela-cu-iz-de-amantlac-oana-zavoranu-a-2237940.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.