spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Telenovela judiciară în cazul primarului din Mărăşeşti, închisă la Tribunal. Ce au decis judecătorii

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Procurorii au cerut la trei instanţe arestarea preventivă a edilului din Mărăşeşti, Valerică Chitic, dar, rând pe rând, judecătorii şi-au declinat competenţa.

Primarul oraşului Mărăşeşti, Valerică Chitic, rămâne în libertate, după mai multe zile de confuzie totală cu privire la instanţa care trebuia să se pronunţe pe arestul preventiv cerut de Parchet. Reţinut pentru 24 de ore, marţi, 21 iunie, sub acuzaţia comiterii a şapte infracţiuni, Valerică Chitic a fost dus a doua zi la Tribunalul Vrancea, de către procurori, cu propunerea de a fi arestat preventiv.

Acolo, judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis că dosarul nu este de competenţa sa, ci a Judecătoriei Focşani. Aflat încă sub măsura reţinerii, primarul Chitic a ajuns în aceeaşi seară la Judecătoria Focşani, dar stupoare: şi aici judecătorii au stabilit că nu ei sunt cei în măsură să dea soluţia, declinând competenţa către Curtea de Apel Galaţi.

Rămas în libertate după expirarea termenului reţinerii, Valerică Chitic a ajuns joi, 23 iunie, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Galaţi, dar şi aici soluţia a fost una neaşteptată, în sensul că s-a stabilt întoarcerea dosarului la Tribunalul Vrancea. În consecinţă, vineri, 24 iunie, s-a pus din nou în discuţie cererea de arestare preventivă a primarului din Mărăşeşti.

Citeste mai mult: adev.ro/re4xxt

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.