spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
23-feb.-2024

Televiziunea de stat a Rusiei recunoaște o „victorie substanțială” a armatei Kievului

- Advertisement -

Televiziunea rusească de stat a difuzat vineri un interviu ce recunoaște că armata Kievului a reușit o „victorie substanțială”, după ce forțele ucrainene au spart linia frontului într-un avans-fulger, transmite Reuters.

Avansul ucrainean de lângă Harkov a fost cel mai rapid raportat de oricare dintre cele două părți în ultimele luni și este unul dintre cele mai mari schimbări de ritm în război de când forțele Rusiei au abandonat un asalt dezastruos asupra capitalei Kiev în martie.

Analiștii militari occidentali spun că avansul îi plasează pe ucraineni în raza de tragere asupra principalei gări pe care se bazează Moscova pentru a-și susține forțele armate în estul Ucrainei și ar putea tăia aprovizionarea pentru mii de soldați ruși. După o zi în care nu a furnizat aproape niciun răspuns, ministerul rus al apărării a publicat imagini cu trupele sale care se grăbesc să întărească zona.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/televiziunea-de-stat-a-rusiei-recunoaste-o-victorie-substantiala-a-armatei-kievului-2077563

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.