spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Televiziunea de stat rusă anunţă că „al Treilea Război Mondial“ a început după scufundarea crucişătorului Moskva. Cum ar fi acţionat ucrainenii pentru a-l ataca

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Oficialii de la Moskova au refuzat să recunoască afirmaţiile Ucrainei că a lovit nava cu rachete de croazieră, o operaţiune care ar fi unul dintre cele mai mari succese militare ale Kievului de la începutul invaziei.

Dar, în ciuda insistenţelor Rusiei că nava s-a scufundat din cauza incendiului, capitala ucraineană a fost lovită de rachete peste noapte, un semn că Vladimir Putin vrea să se răzbune pentru pierderea navei amiral a Flotei Mării Negre.

Oraşul a fost ferit de bombardamente aeriene de când trupele ruse s-au retras din nord, dar au avut loc lovituri împotriva Kievului, Harkovului şi a unor locaţii mai la vest. Postul de stat TV Rossia 1 a fost aproape de a recunoaşte că Ucraina a scufundat Moskva, cerând un răspuns zdrobitor.

Olga Skabeieva, unul dintre cei mai importanţi propagandişti ai lui Vladimir Putin, a declarat telespectatorilor că sprijinul occidental pentru Ucraina echivalează cu un conflict direct cu Rusia, spunând: „Ceea ce a escaladat acum poate fi numit cu siguranţă al treilea război mondial. Asta e cu totul sigur.

Citeste mai mult: adev.ro/rafbm1

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.