1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Televiziunea Română va difuza mai multe programe dedicate marelui actor Alexandru Arșinel

- Advertisement -

Televiziunea Română regretă dispariţia marelui actor Alexandru Arșinel şi îi aduce un respectuos omagiu difuzând o serie de programe In memoriam. S-a stins din viață un maestru al scenei și cinematografiei româneşti, unul dintre actorii care, timp de peste jumătate de veac, a scris istorie în studiourile Televiziunii Române, prin rolurile sale absolut memorabile.

Sub genericul „In memoriam”, televiziunea publică va difuza, în zilele următoare, mai multe producții dedicate marelui actor.

Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 13.00, TVR 1 și TVR Moldova vor difuza o ediție de colecție a emisiunii „Politică şi delicatețuri”, avându-l ca protagonist pe îndrăgitul actor. Emisiunea va fi difuzată şi pe TVR Internaţional, duminică, de la ora 16.30.

Seara, de la ora 21.00, la TVR 1 vom revedea comedia muzicală „În fiecare zi mi-e dor de tine”, în care Alexandru Arșinel a jucat alături de Teodora Mareş, Stela Popescu, Marin Moraru, Jean Constantin, David Ohanesian și Florin Piersic…https://adevarul.ro/showbiz/tv/televiziunea-romana-va-difuza-mai-multe-programe-2209261.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.