spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Teodora Ghiorghi de la LPS, locul I la Olimpiada Nationalã de Pregãtire Sportivã Teoreticã

- Advertisement -

PREMIU… O elevã din judetul Vaslui a obtinut locul I la Olimpiada Nationalã de Pregãtire Sportivã Teoreticã. Se numeste Teodora Ghiorghi, învatã la Liceul cu Program Sportiv si este pregãtitã de profesoara Ramona Popa. Teodora este elevã în clasa a IX-a, specializarea Handbal, iar la olimpiadã a primit nota maximã – 10. „Liceul cu Program Sportiv Vaslui a primit Certificatul de excelen ” SUMMA SCHOLA CUM LAUDE” din partea Comisiei Centrale a Olimpiadei pentru rezultatele deosebite obtinute în anii anteriori. Rezultatele obtinute de reprezentantii judetului Vaslui ne onoreazã, confirmând totodatã excelenta în pregãtirea sportivã teoreticã”, a transmis Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui.

Olimpiada Nationalã de Pregãtire Sportivã Teoreticã s-a desfãsurat la Iasi în perioada 7-11 Mai si a reunit 160 de participanti. Pentru Teodora, olimpiada a reprezentat o experientã extraordinarã: „A fost o ocazie specialã pe care am avut-o si am trãit-o în acelasi timp, ocazie oferitã de doamna Ramona Popa, care mi-a dat sansa sã dau tot ce este mai bun din mine. O mare parte din merite îi apartin deoarece mi-a oferit tot sprijinul si toatã întelegerea, o profesoarã de nota 10. Sper sã mai am ocazia si în anii viitori sã particip la astfel de olimpiade si sã încerc sã dau tot ce am mai bun”, ne-a declarat Teodora Ghiorghi.

Teodora vrea sã studieze Criminalistica

De asemenea, aceasta ne-a declarat cã, desi a fost prima olimpiadã la care a participat, nu a avut prea multe emotii: „proba scrisã a durat trei ore, la clasa a IX-a am fost în jur se 45 de participanti, au fost trei subiecte care mi s-au pãrut putin mai grele decât cele din anii precedenti. Unul dintre cele mai grele subiecte a fost despre vitezã, mai exact trebuia sã definim viteza care are mai multe forme de manifestare, iar definitiile sunt destul de complexe. Lectia nu a fost predatã pânã acum si am fost nevoiti sã o învãtãm siguri. Pentru mine, a fost prima olimpiadã la care am participat la faza nationalã, însã nu pot zice ca am avut emotii, stiam cã toti se bazeazã pe mine si de aceea aveam încredere în mine, dar mai mult am avut încredere cã Dumnezeu mã poate ajuta si în situatia asta. Sunt constientã cã, având acest rezultat, pot intra la Facultatea de Educatie Fizicã si Sport, dar nu iau în calcul aceastã variantã deoarece doresc sã ajung la Facultatea de Criminalisticã si Stiinte Juridice pe sectia Criminalistica si Stiinte Penale”, a mai declarat Teodora Ghiorghi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.