spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
28-feb.-2024

Terapia Intensivă de la Spitalul Neamţ intră în reabilitare. Acolo, zece pacienţi au ars de vii în 2020

- Advertisement -

După trei ani de la incendiul devastator de la Secţia ATI a Spitalului Județean Neamţ, au început lucrările de reabilitare a saloanelor unde zece pacienţi au ars de vii în 2020. Conducerea face un apel la solidaritate.

„Avem o veste importantă şi îmbucurătoare! A început reabilitarea secţiei ATI care, din păcate, a fost afectată de un incendiu în 2020. În loc să aşteptăm luni întregi pentru proiecte, hotărâri de consiliu şi licitaţii, un ONG dedicat, Fundaţia pentru Copii Alex Zamfir, a luat iniţiativa de a strânge fonduri pentru a accelera procesul de reabilitare“.

Acesta este o parte dintr-un comunicat al conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, care a fost emis la finalul lui noiembrie. Se mai menţionează că orice contribuţie, fie ea mare sau mică, va conta enorm, organizaţia non-guvermanentală reuşind deja să strângă o parte din fondurile necesare, dar mai trebuie…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/terapia-intensiva-de-la-spitalul-neamt-intra-in-2321093.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.