spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Teribilismul poate ucide

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ACCIDENT Viteza excesivã, carosabilul umed si lipsa de experintã au fãcut ca doi tineri din Husi, de 17 si respectiv 18 ani sã fie la un pas de moarte, pe drumul dintre Husi spre Iasi. În dreptul localitãtii Comarna, într-o curbã deosebit de periculoasã, tânãrul sofer a pierdut controlul volanului si masina, un Audi A6, s-a izbit de o constructie din beton.

Politistii ieseni au precizat cã în ciuda impactului extrem de violent, cei doi au scãpat cu viatã, desi soferul Antonio Florentin Bahnariu a fost grav rãnit. De asemnea, a avut de suferit si pasagera din dreapta, în vârstã de 17 ani, ambii fiind transportati de urgentã la spital. “Accidentul s-a petrecut în dreptul localitãtii Comarna. Masina implicatã în accident este un Audi A6, cu care douã persoane, soferul, de 18 ani, si o pasagerã de 17 ani, se deplasau în jurul orelor 16,00 prin acea zonã. Datoritã vitezei excesive si a neadaptãrii vehiculului la conditiile de trafic, masina a iesit de pe partea carosabilã, lovindu-se violent de o constructie din beton. Soferul avea permisul obtinut de doar câteva luni. Victimele au fost imediat transfportate la spitalul de urgentã din Iasi”, a comunicat reprezentantii IJP Iasi.

PERICULOSUL LUI TATA

El, tânãr, imberb si viteaz ( 18 ani) la volanul unui Audi A 6. Ea (17 ani), tânãrã si dornicã de aventuri alãturi. El, are tata bani! Ea, are si tata bani cã e sef la Vamã!…

N-as vrea sã fiu cinic dar nu mã pot abtine. Prea multi tineri îsi rup gâtul pe strãzile tãrii din cauza prostiei pãrintilor. Prea multi alti oameni nevinovati mor din cauza aceleiasi prostii. În cazul prezentat, bolidul condus de experimentatul de 18 ani s-a izbit de un parapet. Mai mult ca sigur, pãrintii sunt în pragul disperãrii. Dacã îsi fac loc pentru luciditate le-as recomanda acestor pãrinti sã se gândeascã la faptul cã în locul parapetului era o masinã cu oameni nevinovati, poate o masinã modestã care ar fi fost fãcutã praf în urma impactului. Cã nu toatã lumea îsi permite masinii nemtesti de lux. Ce vinã au acesti oameni cã bãiatul lui tata a primit cadou o masinã de câteva zeci de mii de Euro? Ce vinã au cã bãiatul lui tata vrea sã-si impresioneze partenera arãtându-i cât este el de periculos. Întâmplãtor sau nu, partenera e fiica sefului Vãmii Albita. Acesta a declarat îndurerat cã este o problemã personalã. Nu este o problemã personalã, domnule Bordeianu! Este o problemã socialã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

296 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.