27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Teroare în Piața Bârlad! Un drogat umblă liber și se ia de femei, le bate, fură, iar Poliția dă din umeri! (FOTO)

DEZAMĂGITOR… Un bârlădean a cerut pe un grup de socializare să fie luate măsuri severe împotriva unui individ, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a povestit că acesta bate femeile în piață, unde-și petrece timpul de dimineață până seara, fură, amenință oamenii și nimeni nu-i face nimic! Iar când spune “nimeni” se referă la Poliția din Bârlad, fie ea locală sau cea națională. “Am stat de vorba cu un polițist local, care a spus, citez “Nu avem ce să-i facem, dacă omul e cu capul”, a spus bârlădeanul revoltat. Și tot el se întreabă dacă e normală această situație! “Chiar trebuie să omoare pe cineva pentru a se lua măsuri?”, se întreabă retoric bârlădeanul revoltat.

Pe un grup de pe Facebook, unde bârlădenii își expun nemulțumirile, de curând a fost pusă o postare de către un cetățean, prin care acesta cere ajutor în privința unor acte de huliganism ale unui individ drogat. “Există un drogat în piață pe nume Robert (Stângaciu – n.r.), care pipăie fete pe stradă, fură de la tarabele oamenilor și nimeni nu-i face nimic! Acum o săptămână a lovit o doamnă în piață, i-a dat cu pumnul, femeia s-a dus la Poliție și … nimic! Sunt sute de reclamații și plângeri pe numele lui și nimeni nu ia nicio măsură! Umblă un criminal nebun liber pe străzile Bârladului! Am stat de vorba cu un polițist local, care mi-a spus, citez <<Nu avem ce să-i facem! Dacă omul e cu capul …>>! E normal așa ceva? Chiar trebuie să omoare pe cineva să se facă dreptate? Și chiar și atunci, cred că nu se va face nimic! Am ajuns să ne fie frică să mergem la piață să ne cumpărăm de la producători ceapă sau morcov? Că poate vine ăla pe la spate și ne dă și nouă una? Ce e de făcut, fraților? Dreptate cu mâna noastră? Am stat de vorba și cu oamenii din piață, de la tarabe și au spus ca Poliția nu face nimic, au fost <<N>> plângeri pe numele lui și degeaba. Că dacă tu îl lovești pe el, intri tu la belele, iar el dacă te lovește pe tine, scapă basma curată, ca vai, Doamne, omul e bolnav.. jalnic!! Mi-e rușine, mi-e RU-ȘI-NE!!”, scrie bârlădeanul revoltat.

Comentariile curg… gârlă! Și toată lumea spune la fel!

Internauții îi dau dreptate celui care a postat această poveste. Iată ce comentarii scriu aceștia:

“Într-adevăr, și eu am asistat la o scenă oribilă. Era un cetățean în căruț cu rotile și a început să-l scuipe și să-l injure … Și m-am întrebat și eu, Doamne, în ce țară trăim? Nu este Poliție în piață”

“Asta este legea în Bârlad…..trebuie sa te ferești și să te păzești singur, cei care ar trebui să o facă … nu prea au timp de noi”, “E mai mult comoditatea poliției decât legea…dacă e bolnav mintal, dus la spital la Socola și să i se facă tratament…”

“Ceva e putred în povestea cu nenorocitul ăsta, de aia are și tupeu: n-am idee, dar n-ar trebui înregistrat la serviciul de specialitate din Primărie? Ce statut are: bolnav mintal sau sănătos și idiot? În primul caz, poate fi instituționalizat, în al doilea…se împiedică de cineva și răspunde de faptele sale!”

“Și la spital îl face cumva sănătos? Poate îl ajută să-și revină pentru o periodă scurtă, dar va ajunge iar pe străzi și face ce a făcut până acum. Băiatul acesta este un pericol public!!”.

Poliția locală cere Primăriei Bârlad să fie internat la un centru social

Atât conducerea Pieței Bârlad (DAPPC), cât și Poliția Locală Bârlad, au trimis zeci de adrese către Primăria Bârlad, solicitând să se ia măsuri de specialiate, având în vedere că Robert Stângaciu este un caz social și nu numai, poate și medical. Ziarul Vremea Nouă solicită public primarului Dumitru Boroș să ia măsuri în acest caz și după ce acestea sunt implementate, să fie făcute publice pe site-ul oficial al Primărie Bârlad.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

    • Milițianul Chelaru, nu a făcut nimic în miliție, în afara de fetitele puse la dispoziție de subalterni, care le ,,audia ,,noaptea, că era gigolo, le sugea clitorisu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here