spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

The Godfather: Nașul Pavăl! | PAMFLET

- Advertisement -

Dupã episodul 1, 2 si 3, Vasile Sãracul a cedat nervos si a preferat sã fie omul din umbra castanilor din Copou. Mult mai tânãr si mai imberb, Lucian Vraiste a acceptat sã fie sclavul sãu credincios si sã semneze toate rahaturile din Primãrie. Pentru copii care nu au vãzut filmul, dar au totusi drept de vot, precizãm cã nasul avea un principiu: eu te ajut acum, dar cândva, nu se stie când, va trebui sã mã ajuti si tu pe mine. Asta ca sã întelegeti de ce Pavãl îi face campanie electoralã lui Vraiste de parcã ar fi pentru el! În ciuda acestui scenariu de film ieftin, pesedistii vor sã transmitã ideea cã Vraiste este urmasul legitim al lui Vasile. Doar cã noi stim sigur cã e din flori si asa cum a trãdat odatã o sã mai trãdeze si a doua oarã. Ceea ce e foarte nasol, legal vorbind pentru Vasile Sãracul. Dar, asta e altã poveste!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. E revoltator ce fac acesti tradatori ! Sa nu creada ca vasluienii nu vad si nu vor taxa tradarea si golaniile facute de PSD si PNL in acest oras !
    Ce a facut Braniste e total lipsit de onoare si demnitate !
    Nu poti trada fara sa fii taxat !!!!!!

  2. Hotul iti fura banii, ceasul, telefonul, masina. Politicianul iti fura fericirea, sanatatea, educatia, serviciul, pensia, viitorul… Primil hot te alege el pe tine, pe al doilea hot il alegi tu. Deci, aveti grija ce votati pe 9 iunie!

  3. PSD, partidul suprasaturatilor decazuti, unii chiar cand ajunsesera pe drojdie dar tot mai voiau. Sanatate la rate ! Cand te gandesti ca niste tineri jerfiti nevinovati le-au netezit calea….!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.