Tichetele de masă, majorate de la 1 martie! Legea a fost votată astăzi! La ce valoare au ajuns

Azi, Camera Deputaților a decis valoarea tichetelor de masă! Proiectul de lege votat de către Camera Deputaților prevede ca suma tichetelor de masă să fie majorată.

Ce valoare vor avea tichetele de masă

În urma adoptării proiectului de lege de către Camera Deputaților, tichele de masă vor fi majorate  de la 15.18 lei la 20 de lei. Proiectul a primit 267 de voturi pentru.

Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 martie celei în care actul normativ se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Proiectul a fost iniţiat de deputatul PSD Valeriu Steriu şi toţi reprezentanţii grupurilor parlamentare s-au exprimat în favoarea acestuia.

Camera Deputaților a decis și eliminarea impozitelor pentru o categorie de români

Proiectul de lege depus la Camera Deputaţilor care îl are ca iniţiator pe social-democratul Valeriu Steriu, introduce, la capitolul vizând impozitul pe venit, un nou punct, prin care sunt scutite de la plata impozitului pe venit „persoanele fizice, pentru veniturile realizate din salarii şi asimilate salariilor prevăzute la art.76 alin (1) – (3) şi pentru veniturile din drepturile de proprietate intelectuală, ca urmare a desfăşurării activităţii de jurnalism, în condiţiile stabilite prin ordin comun al ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale şi al ministrului Finanţelor”……….https://www.capital.ro/tichetele-de-masa-majorate-de-la-1-martie-legea-a-fost-votata-astazi-la-ce-valoare-au-ajuns.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ