Ţigănci săltate din trafic, după ce au furat produse de 500 de euro dintr-un magazin. Judecătorii le-au lăsat în libertate

Trei ţigănci din Bacău şi Iaşi au fost săltate de poliţişti din trafic, după ce au dat iama în rafturile magazinului Profi din comună Vânători Neamţ, de unde au furat produse de 2.500 de lei, echivalentul a aproximativ 500 de euro. Cele 3 femei au fost depistate imediat în trafic şi reţinute pentru 24 de ore de poliţişti, însă chiar dacă există probe video (vezi filmarea mai jos), judecătorii le-au lăsat în libertate, plansandu-le în control judiciar. ”Poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat dintr-o societate comercială din localitatea Vânători-Neamţ. Trei femei au fost reţinute pentru 24 de ore.

La data de 14 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane au sustras bunuri dintr-o unitate comercială din localitatea Vânători-Neamţ, fiind creat un prejudiciu de 2.500 de lei.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au depistat în trafic un autoturism în care se aflau trei femei cu vârste de 27, 51, respectiv 52 de ani, din judeţul Bacău şi Iaşi. În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost descoperite mai multe bunuri de uz personal şi alimente, persoanele aflate în autoturism neputând justifica provenienţa acestora.

Cele trei femei au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ pentru continuarea verificărilor, iar în urma cercetărilor a rezultat bănuiala rezonabilă că bunurile în cauză ar fi cele sustrase din societatea comercială din Vânători-Neamţ. …https://www.bzi.ro/tiganci-saltate-din-trafic-dupa-ce-au-furat-produse-de-500-de-euro-dintr-un-magazin-judecatorii-le-au-lasat-in-libertate-video-4170144?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ