15 C
Vaslui
06-oct.-2022

Tinerii liberali au petrecut un altfel de Halloween

- Advertisement -

Cu sprijinul Organizatiei Municipale a Tineretului National Liberal, pe 29 octombrie, s-a redeschis oficial activitatea Clubului Studentilor Liberali Vaslui. Pentru celebrarea evenimentului si profitând de apropierea Halloween-ului tinerii partidului au organizat o petrecere caritabilã, la care s-au strâns jucãrii pentru copiii Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap, de la Paiu.

PNL Vaslui a reusit sã reorganizeze Clubul Studentilor Liberali al judetului Vaslui, o structurã mai veche din cadrul partidului, dedicatã tinerilor, care îsi propune în mod deosebit promovarea si sustinerea intereselor studentilor cu viziuni politice liberale. Reactivarea CSL în judet a fost una din primele initiative ale organizatiei municipale TNL Vaslui, dupã proaspãta “reformare” si numirea noii conduceri. “Scopul esential al organizatiei noastre este acela de a reprezenta si sustine tinerii , iar faptul cã foarte multi dintre tinerii nostri sunt studenti, ne-a impus revigorarea CSL-ului, o structurã care sã îi reprezinte în special pe studenti cu aspiratiile lor specifice, care sã ne ajute sã tinem o legãturã strânsã cu ei, chiar dacã sunt rãspânditi în mai multe zone ale tãrii. Am avut o primã discutie si a fost imediat preluatã initiativa, s-a constituit apoi un nucleu, din câtiva studenti, tineri inteligenti, seriosi si instruiti.” a declarat Andrei Alexandru Abutoaie, presedintele organizatiei municipale TNL Vaslui. Primul pas a fost fãcut, prin desemnarea presedintelui interimar în persoana lui Tudor Polak, care si-a asumat revigorarea CSL Vaslui.

“Doneazã o jucãrie. Redã un zâmbet”

Acesta este sloganul sub care s-a desfãsurat prima actiune la care a participat Clubul Studentilor Liberali din judetul Vaslui. Tinerii liberali au participat la un eveniment caritabil pus la cale de organizatia municipalã a TNL Vaslui, în parteneriat cu CSL Vaslui sub pretextul unei petreceri de Halloween în care s-au colectat jucãrii pentru copii aflati în situatii delicate. Fiecare din cei care au participat la petrecere a trebui sã doneze cel putin o jucãrie, astfel tinerii au reusit sã strângã peste 150 de jucãrii care au ajuns marti, 1 noiembrie, la beneficiarii Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Vaslui. “În ultimul timp, petrecerile de Halloween au devenit o modã în rândul tinerilor de peste tot care au împrumutat aceastã zi ca un prilej în plus de distracții. Ideea noastrã a pornit de la semificatia pe care aceastã sãrbãtoare occidentalã o are, Halloween-ul fiind în fond o sãrbãtoare care aduce bucurii copiilor. Nu existã copil care sã nu merite bucuria unei jucãrii, dar ne-am oprit la micutii de aici pentru cã ei meritã de douã ori mai mult, sunt copii prea mici, cu probleme prea mari.” a declarat Tudor Polak, presedintele interimar al CSL Vaslui. Tinerii au rãmas surprinsi de efectul pe care l-a produs vizita lor în centru si au hotãrât cã se vor mai întoarce. “ Ne-au uimit cu bucuria lor, sunt copii care au nevoie de toatã atentia si ajutorul nostru, dar cu sigurantã si noi am avut nevoie de ei, de energia si exemplul lor, care sã ne stimuleze si mai mult. Cu sigurantã ne vom întoarce iar, cu ce putem noi, vom încerca sã-i ajutãm” completeazã Andrei Abutoaie, presedintele organizatiei municipale al TNL Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

35 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.