31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Tinerii șahiști vasluieni au câștigat Cupa Palatului Arad

CEI MAI BUNI… Echipajul de șah de la Palatul Copiilor Vaslui a câștigat Cupa Palatului Arad. Șahiștii vasluieni s-au clasat pe primul loc în clasamentul pe echipe.

ȘAH MAT… Vasluiul rămâne un pol al șahului românesc, dovadă și performanța obținută de echipajul de șah al Palatului Copiilor Vaslui, care a câștigat Cupa Palatului de la Arad. Șahiștii vasluieni s-au clasat pe primul loc în clasamentul pe echipe, printre remarcați numărându-se Ștefan Potorac, Diana Rusu și Ioana Potorac.

O nouă performanță pentru șahul vasluian. Echipajul de la Palatul Copiilor Vaslui a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în concursul pe echipe. Sistemul de joc a fost cel elvețian, cu 7 runde la categoria A, respectiv 6 runde la categoria B. “Ne-am bucurat de o primire spectaculoasă din partea unor gazde foarte ospitaliere și generoase cu sergenții mei. “Ca la Palat”. A fost un sejur cu multe amabilități, un concurs foarte bine organizat de o echipă profesionistă, cu premii frumoase pentru șahiștii Palatului Copiilor Vaslui, din rândul cărora s-au detașat: Potorac Ștefan (locul 2 la U18), Rusu Diana (locul 3 la U18) și Potorac Ioana. Ne-am întors cu amintiri frumoase despre Arad și arădeni. S-au legat prietenii deosebite între elevii participanți la acest concurs și îi așteptăm cu drag la “Podul înalt”.”, a declarat profesorul Constantin Grosu. Cupa Palatului Arad s-a desfășurat în perioada 20-22 mai, la care au participat șahiști de la Palatul Copiilor Vaslui, Palatul Copiilor Arad, Șah Club Vados Arad, CS Victoria Nădlac, CS Comunal Dudeștii Noi, CS Dinamo București, ACS Șahistul Pecica și CSȘ Nr. 1 Timișoara.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here