Tîntarii, mustele si cãpusele, vânate cu elicopterul la Bârlad!

DEZINSECTIE… Operatiuni de dezinsectie cu elicopterul si la sol, vor fi demarate de sãptãmâna viitoare. Autoritãtile spun cã programul poate fi decalat, în functie de vreme.  Primãria Bârlad va efectua, prin intermediul SC CUP SA, noua etapã de dezinsecție la sol și aerianã, programatã sã se deruleze pe parcursul unei luni.

SC COMPANIA DE UTILITÃTI PUBLICE SA va efectua lucrãri de combatere a insectelor (tîntarilor, mustelor si cãpuselor) pe cale aerianã si terestrã pe domeniul public al municipiului Bârlad astfel :

Aerian: În dimineata zilei de 26 iunie, între orele 5.00 – 8. 00, cu elicopterul Ka-26, având instalatia Microair AU5000. (Insecticidul folosit la actiune este Exit 100 EC, produs avizat de Comisia Nationalã pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sãnãtãtii.)

Terestrã: În noptile de 24 spre 25 iunie / 25 spre 26 iunie, între orele 22.00 – 05.00. (Insecticidul folosit la actiune va fi Aqua K-Othrine EW 20, produs avizat de Comisia Nationalã pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sãnãtatii.).

În functie de conditiile meteorologice, lucrãrile vor fi reprogramate la interval de 24 ore.

Atentie la albine si viermii de mãtase!

Sunt solicitati crescãtorii de albine si pasionatii de sericiculturã în luarea de mãsuri de protejare, deoarece insecticidele utilizate pot fi periculoase pentru familiile de albine si viermii de mãtase.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ