5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Tinuti in priza

- Advertisement -

LA MUNCÃ… Viorel Hizo i-a menajat ieri pe fotbalistii ce au evoluat sâmbãtã în Bãnie contra Universitãtii. Astfel, acesta i-a chemat la sedinta de pregãtire doar pe jucãtorii ce au evoluat mai putin în acest tur. Antrenamentul a fost supravegheat de pe marginea terenului de finantatorul echipei, Adrian Porumboiu.

Cu doar câtiva jucãtori prezenti la antrenamente, Hizo a pus mare accent pe fazele fixe. Responsabili cu centrãrile au fost Campano, de pe dreapta, si Milisavljevic de pe stânga. La finalizare au fost Gerlem, Mike si Pouga, în timp ce între buturi s-a aflat Hãisan. Viorel Hizo s-a sfãtuit mult cu Adrian Porumboiu, mare parte a sedintei de pregãtire fiind condusã de secunzii Zotincã si Danciu. ‘‘Dulãul’’ nu i-a iertat niciun moment pe elevii sãi si ori de câte ori acestia executau neconvingãtor sarcinile transmise de el, îi oprea si le cerea sã repete pânã când executia le iesea. Indicatii au fost date în limba românã, iar atunci când Pouga sau Campano nu întelegeau, Hizo fãcea apel la cunostintele de limbã englezã. De la antrenament au lipsit din nou Pavlovic si Gladstone, jucãtori ce trebuie sã stea departe de gazon din cauza unor accidentãri.

Porumboiu a reconstituit faza penalty-ului

Sedinta de pregãtire a fost supravegheatã de pe margine de finantatorul Adrian Porumboiu, care la sfârsitul antrenamentului l-a chemat la el pe fundasul David Rivas. Finantatorul i-a reprosat fotbalistului imprudenta care era sã îi coste pe ‘‘galben-verzi’’ victoria, dar spaniolul s-a chinuit sã îi explice lui Porumboiu cã interventia a fost regulamentarã. Patronul lui FC Vaslui nu s-a lãsat pânã când nu i-a explicat fizic cum s-a desfãsurat contactul si a reconstituit în detaliu acea fazã. De pe margine, câtiva microbisti mai glumeti i-au dat dreptate lui Adrian Porumboiu: “Dacã si nea Adi a zis cã a fost fault înseamnã cã asa e. Dacã nici el care a fost mare arbitru nu se pricepe, atunci cine ?”. Înainte de a pãrãsi terenul, Rivas a fost sfãtuit de patron sã fie mai atent de acum înainte.

‘‘Voi juca. Dacã antrenorul mã va bãga’’

Cei trei jucãtori de atac, Gerlem, Mike si Pouga s-au remarcat din nou prin pofta de joc si buna dispozitie. De altfel William Gerlem a declarat cã se simte mult mai bine si cã este nerãbdãtor sã revinã în teren: “Mi-am revenit. Acum mã simt mult mai bine si îmi doresc sã revin pe teren. Vreau sã joc, dar depinde doar de antrenor dacã va decide sã mã foloseascã sau nu.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.