TIR lovit de tren la Roșiești: o persoană are nevoie de îngrijiri medicale (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Conform informațiilor ISU, TIR-ul transporta 27 tone de nitrocalcar, îngrășământ chimic nepericulos. Autotrenul a fost lovit în plin de trenul Bârlad-Iași, fiind apoi șters și de celălalt tren Galați-Cluj Napoca. Cele două trenuri au trecut prin stația Roșiești aproape simultan, motiv pentru care unul dintre cei doi mecanici nu a mai avut timp să frâneze.

INCIDENT… Traficul feroviar este blocat, joi dimineața, între Vaslui și Bârlad, din cauza unui TIR care a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de un tren. Evenimentul feroviar a avut loc pe raza localității Roșiești. Potrivit reprezentanților ISU Vaslui, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, dar și o autospecială cu module pentru descarcerare. ”Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roșiești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. Din primele informații, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren. Acțiunea este în dinamică” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Tirul a fost acroșat de trenul Iași –Bârlad, dar în stația Roșiești a fost oprit și trenul Galați-Cluj Napoca. Din informațiile de la fața locului se pare că o femeie care se afla în tren are nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată de echipajul SAJ Vaslui. Vom reveni cu amănunte.
5 COMENTARII

  1. Se vede ca vorbesc amatorii… daca nu va duce capul. Sa nu uitam ca unul ca voi a vrut sa faca faze din fast and furious la aceeasi trecere. Un tir de ala nu e de jucarie ca masinile voastre. E de-ajuns sa fie o denivelare si ai ras, se invarte roata in gol si cam asta a fost daca mai e si supraincarcat cum fac patronii romani iar daca nu te-ai panicat si ai cuplat diferentialu mai ai o sansa. O singura roata trage tot trenul si e facut pt strazi europene iar la cfr nu am pretentii 🙂

    • Ce sa te ducă capul ” profesionistule” ? Ce sa te ducă? Sa te asiguri deșteptule! Asta trebuie sa te ducă capul indiferent cu ce mașina esti! Și las o cu detaliile tale tehnice penibile de acum…las o balta ca poate știu mai bine ca tine deșteptule trecerea aia la nivel cu calea ferata! Ce tot o arzi profesore cu denivelări? Oare toată lumea asta este proasta și te ai gasit tu deștept? Mars ma de aici! Dacă s a panicat nu e profesionist, singurul vinovat e șoferul ca nu s a asigurat și cu asta basta! Nu o mai da în SF uri ca pute!

  2. Eu nu cred ca a fost chiar simultan.Eu eram acolo si a durat ca 10 15 minute intre acrosamente.Si sant zeci de martori ca CF R nu a luat nici o măsură intre cele două ciocniri.

LĂSAȚI UN MESAJ