14.8 C
Vaslui
26-sept.-2021

Titi Aur este internat cu o formă medie de Covid 19, la spitalul din Bârlad!

GHINION… Celebrul pilot de raliuri, Titi Aur, a fost interant ieri, 1 aprilie, la spitalul bârlădean, cu o formă medie de Covid 19. Titi Aur a fost testat pozitiv de duminică seara, dar pentru că prezenta inițial o formă ușoară a bolii, a rămas la domiciliu. Starea sa de săntate s-a acutizat, acesta acuzând probleme de respitrație și fiind nevoie ulterior de internarea sa. În prezent, Titi Aur a declarat pentru ziarul Vremea NOUĂ, faptul că se simte bine și a ținut să laude activitatea cadrelor medicale, a căror conduită ireproșabilă față de toți pacienții, l-a impresionat.

Cel mai bun pilot de raliuri al României, nu a fost cruțat nici el de infecția cu noul coronavirus. Acesta se află internat la Spitalul suport Covid „Elena Beldiman” din Bârlad. Duminică seara, după ce a făcut testul pentru noul coronavirus, a fost confirmat pozitiv. Întrucât se simțea bine și părea să fie vorba doar despre o formă ușoară a bolii, Titi Aur a rămas la domiciliu, la Bârlad, în izolare. Starea sa de sănătate însă a cunoscut o evoluție nefavorabilă, el acuzând din ce în ce mai multe probleme de respirație. Medicii bârlădeni au decis ca joi, 1 aprilie, pacientul să fie internat, acum acest aflându-se în Secția Chirurgie, sub supravegherea medicul Oleg Tacu. Are mască de oxigen, plămânii săi fiind afectați aproximativ 30%. În prezent Titi Aur se simte bine și chiar a dat o scurtă declarație ziarului nostru, lăudând echipa medicală din acest spital.

„Ce să fac, m-a prins virusul pe la Bârlad. Și am mare încredere în echipa medicală de aici, din acest spital. Puteam să mă urc în mașină și să plec la București, dar eu știu și m-am convins acum, că la Bârlad echipa medicală este una deosebită. Am venit duminică seara la spital aici, m-a găsit cu Covid și mi-a dat să stau acasă. De ieri am venit și m-au internat, pentru că aveam probleme cu respirația. Sunt cu mască de oxigen, la secția Chirurgie și este în regulă. Echipa de medici și asistente de aici din Bârlad este nemaipomenită! Chiar o să insist să spuneți la oameni să aibă încredere în această echipă, că știe ce să facă! Se poartă extraordinar cu toți pacienții, nu numai cu mine. O echipă minunată, sunt apropiați de pacienți, le povestesc, sunt calzi, emoținanți! Sunt extraordinari, au învățat mult despre Covid, sunt specializați și îți povestesc ce urmează, ce se întâmplă, nu te obligă să stai, dacă vrei pleci, dacă vrei rămâni, este o atmosferă extraordinar de caldă, care îți dă multă încredere! Felicitări”, a spus pilotul Titi Aur. Îi dorim multă sănătate!

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

3 COMENTARII

  1. Nasol dacă crezi ce zice alde HAUR ,ŞOŞO SIMION ,PONTA …. şi nu prea respecţi nişte reguli de bun simţ…… dumnezeu să-i ajute pe toţi cei bolnavi să se facă bine !

    • Amice, esti idiot! Asta e o replica de flim rostita de un mare actor. Daca il confunzi pe Titi Aur cu cei din satra ta e de rau, si pe langa idiot esti si cretin! Cat priveste boala ea ajunge si la cei care respecta toate regulile (vezi cazul dnei profesor Dorobat, de la Spitalul de Boli iNfectioase Iasi). Insa cu de-al de tine Roamania nu va mai da inainte in urmatoarea suta de ani!!

      • Da da da din şatră probabil voi sunteţi dacă anunţaţi pe la posturile tv că v-aţi infectat şi vis a vis de duOamna infractoare dorobăţ ce mai pot zice ? Cu de-al de voi băăăăăăăă profitorilor oportunişti nu mai dă ţara asta inainte . MĂNDRI CA SUNTEM ROMĂNI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here