0.5 C
Vaslui
04-feb.-2023

TJ Miles și Kim Kardashian de România au dus relația la nivelul următor? Unde au „fugit” cei doi, în mare secret

- Advertisement -

Ținând cont de faptul că acolo se află și părinții lui Miles, este foarte posibil ca escapada celor doi să fie pusă pe seama trecerii relației la nivelul următor. N-ați înțeles încă? Pe românește, ca Francisca să-i cunoască pe posibilii viitori socrii. Bun!

Sursa citată mai informează că amorezii ar fi zburat la clasa business, atunci când s-au întors în România. Lucrurile au evoluat rapid între cei doi, mai ales că lucrurile dintre ei au ieșit la lumină la scurt timp după ce Francisca i-a dat papucii soțului său, Bogdan Lățescu, pentru a se arunca, imediat, în brațele faimosului de la „Survivor”.

Cei doi ar fi zburat din Paris către România, după ce au avut escală în Franța, în zborul lor dinspre Canada. Mai mult, majoritatea postărilor făcute de brunetă pe rețelele de socializare o dau de gol că a fost alături de TJ Miles, chiar dacă nu au fost toate spuse „pe șleau”, cu subiect și predicat…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/tj-miles-si-kim-kardashian-de-romania-au-dus-2232910.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.