1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Toader si Silvia Anton, câstigãtorii concursului organizat de Vremea Nouã, sejur de neuitat pe litoral! | FOTO

- Advertisement -

RECUNOSTINTÃ… În cel mai nou si elegant hotel din sudul litoralului românesc, Phoenicia Blue View Resort, abonatii ziarului Vremea Nouã, cei care au avut sansa sã câstige premiul pus în joc pentru cei mai fideli cititori, au petrecut câteva zile de vis! Familia Toader si Silvia Anton din satul Sârbi, comuna Banca, au petrecut câteva zile minunate în resortul de lux din statiunea Jupiter, în conditii de cazare si masã all-inculsiv, de 4 stele, asigurate în integralitate de cotidianul nostru. Pentru cã au câstigat aceastã vacantã nesperatã de 6 zile, familia Anton nu a putut sã nu împartã bucuria cu fiicele sale, luându-le si pe ele, în sejurul câstigat. „Când tata a citit în ziar cã au câstigat a strigat tare, iar mama, amuzatã, povesteste cã era sã cadã de pe scaun de emotie. Nu îi venea sã creadã. Apoi ne-a sunat pe rând si au spus cã au câstigat vacanta all-inclusiv oferitã abonatilor ziarului Vremea Nouã. Au fost câteva zile minunate, o vacantã încredibilã”, povesteste Angela, fiica familiei Anton. Familia Anton a fost ultima datã în concediu, în 1992, la Bãile Felix. De atunci nu au mai avut rãgaz, treburile casnice i-au luat pe dinainte si au uitat cum e sã te relaxezi într-un hotel, unde nu trebuie sã strângi masa, sã dai cu mãtura, ci doar sã stai la plajã si sã te bucuri de valurile mãrii. Familia Anton nu mai vãzuse marea din 1983. Au trecut 38 de ani si reîntâlnirea a fost emotionantã. Iatã ce ne spune fiica cea mai mare a familiei: „Eu aveam cinci ani pe atunci. Li s-a pãrut extraordinar si dacã e sã mã iau dupã ei litoralul nostru parcã e mai frumos ca niciodatã. Eu nu am stat cu ei, ci surorile mele. Noi am fost cazati în Vama Veche. Dar alãturi de ei ne-am bucurat. sã stiti cã si noi am vrut sã-i mai luãm cu noi în comncediu, dar ne refuzau. Ziceau cã nu au ce face, cã au animale si pãsãri în gospodãrie si nu se îndurã. Din acest motiv vã multumim celor din redactia dvs, pentru cã ati reusit sã-i convingeti sã iasã din casã. A fost cel mai frumos concediu al familiei noastre”.

Ce poate fi mai frumos, decât sã câstigi un premiu la care nu te-ai fi asteptat vreodatã si care îti oferã sansa unei vacante la malul mãrii! Au trãit exprienta aceasta ineditã doi soti din comuna Banca, satul Sârbi, care sunt abonati ai ziarului Vremea Nouã încã din 2009. Fideli cititori, sotii Silvia si Toader Anton nu au renuntat nici mãcar o lunã la ziarul lor preferat, însã, chiar si asa, nu si-au pus mari sperante în premiul pus în joc de ziar pentru abonatii cei mai consecventi. S-au gândit cã dintr-un judet întreg e greu de crezut cã vor fi chiar ei câstigãtorii. Dar cum norocul are propriile lui reguli, iatã cã surpriza a fost cum nu se poate mai mare. „Mama ne-a spus cã tata a strigat de bucurie, când a vãzut numele în ziar. Am câstigat, a spus el, încântat, ca orice om cãruia îi surâde sansa. Ne-au sunat pe noi si ne-au spus imediat. Ne-am bucurat pentru ei, cã e chiar un premiu important, un sejur de 6 zile, pentru douã persoane, la un hotel de 4 stele cu absolut totul asigurat, în regim all inclusiv”, povesteste fiica Angela. Dar cum întotdeauna, Silvia si Toader Anton au împãrtit totul cu copiii lor, cei doi soti au decis sã împartã si acet premiu. Mai exact, au decis sã stea 3 zile, beneficiind însã de douã camere all inclusiv, ca sã poatã veni si douã dintre fiicele lor cu ei. 

„Bucuria acestui premiu a fost mai mare, pentru cã a venit exact dupã ce pãrintii mei au împlinit 50 de ani de cãsãtorie”

Premiul câstigat din partea ziarului Vremea Nouã, drept rãsplatã pentru fidelitatea lor, a fost pentru cei doi soti si un imbold de a încerca sã se bucure mai mult relaxare, de un concediu, dupã ce o viatã întreagã au muncit, fãrã nicio zi de vacantã. „Din tinerete nu au mai fost nicãieri, nici nu s-a pus problema. Au muncit mult pentru familie, pentru noi, copiii. Ambii au fost angajati ai Fabricii de Rulmenti din Bârlad. Suntem 4 copii, trei fete si un bãiat. Pãrintii nostri sunt oameni gospodari, harnici, care s-au respectat si au fãcut totul pentru a fi mereu o familie unitã si frumoasã. Bucuria acestui premiu a fost cu atât mai mare, cu cât a venit exact dupã ce pãrintii mei au împlinit 50 de ani de cãsãtorie. Nunta de aur a adus, iatã, o vacantã la care nu au sperat. Am prins zile frumoase, apa caldã, perfect! Acum suntem la plajã, cu totii, unde e minunat. Conditiile au fost de 4 stele, totul foarte bine. Bucuria lor si a noastrã a fost pe mãsurã. Multumim mult pentru aceastã surprizã ziarului Vremea Nouã”, a spus fiica Angela Anton.

„Aceste câteva zile de concediu au fost ca un vis. Am simtit cã am recuperat cei 30 de ani de când nu am mai fost plecati”

SINCERÃ…Mama Silvia a rãmas surpinsã cã multi din angajatii resortului nu erau din români. „Prima mea surprizã a fost sã vãd cã majoritatea angajatilor din hotel nu erau români. Cei care debarasau, cameristele de exemplu erau asiatici, din Indonezia, din Vietnam si cine mai stie de unde. Si mi-a plãcut cu câtã cãldurã si bunãtate ne-au întâmpinat. Ai nostri nu mai vor sã munceascã.Le este rusine. Stau si asteaptã ajutorul social si le place la umbrã. Sã stiti cã munceau pe rupte si parcã ti-e milã de ei cã sunt firavi. Muncesc cu zâmbetul pe buze si asta îti dã o stare bunã, tie ca turist. E greu sã pui masa de trei ori pe zi, sã schimbi într-una lenjeriile si sã faci curat. M-am simtit ca o printesã. Nu am pus mâna pe nimic, mâncare la discretie si foarte bunã. Noi am si avut noroc de vreme bunã si chiar mã bucur cã peste ani am avut asa un sejur minunat. Cât îl priveste pe sotul meu este foarte mândru cã a reusit ca cu acea chitantã cu care a cumpãrat abonamentul la ziarul dumneavoastrã sã participe la concurs si sã ne facã rost de o asa frumoasã vacantã. De aici, de la mare, l-a sunat pe cumnatul nostru care are grijã de gospodãrie cât suntem noi plecati si i-a zis sã-i ia ziarele din cutia postalã sã nu cumva sã le piardã. Noi citim Vremea Nouã de aproape 20 de ani. La început era Adevãrul de Vaslui si apoi v-ati transformat în Vremea Nouã. Noi sperãm cã si alti cititori sã aibã norocul nostru si sã prindã si ei o vacantã ca a noastrã. În cele câteva zile, am simtit cã am recuperat toti cei 30 de ani de când nu am mai fost în concediu”, a spus Silvia Anton.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.