spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Toate bisericile din orașele județului Vaslui vor fi deschise pe timp de zi, în perioada cu temperaturi caniculare

- Advertisement -

MĂSURĂ… Se anunță zile toride, cu temperaturi sufocante, motiv pentru care Episcopia Hușilor vine în sprijin și anunță că, în perioada caniculară, bisericile din mediul urban vor fi deschise pe toată durata zilei, pentru a-i primi pe cei care vor avea nevoie să se adăpostească și să bea un pahar cu apă.

„Întrucât, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în zilele care urmează, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate, care pot afecta populația, în special pe cei aflați în situații de risc medical, Episcopia Hușilor a decis ca toate bisericile din mediul urban să fie deschise, pe tot parcursul zilei. Astfel, cei care vor avea nevoie se vor putea adăposti de căldură, în interiorul lăcașelor de cult, și vor avea la dispoziție apă potabilă”, au transmis reprezentanții Episcopiei Hușilor, printr-un comunicat, publicat pe site-ul oficial, episcopiahusilor.ro. Sâmbătă, în județ, meteorologii anunță că vor fi în jur de 32 de grade Celsius, temperatura resimțită, iar duminică, prognoza meteo arată că pot fi și 33 de grade Celsius.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. De la Organizația Mondială a Sănătății până la ultimul cabinet medical de pe malul Prutului SFĂTUIEȘTE POPULAȚIA VULNERABILĂ SĂ STEA ÎN CASĂ !
    Nu s-a terminat campania deja ?

  2. Lumea iese dimineata la piata, farmacie, și imediat acasă. Ce rost are sa stea biserica deschisa?
    Ignatie .nu mai inventa tu reguli acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.