spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Toate mașinile Ferrari alocate pentru România au fost vândute

- Advertisement -

Surprinzător sau nu, 2010 a fost un an în care cuvântul criză nu s-a aflat pe lista Forza Rossa, compania care aduce și vinde modelele produse la Maranello. Asta pentru că stocul de mașini alocat pentru România în acest an a fost complet epuizat.

Forza Rossa a vândut în acest an 26 de unităţi, peste numărul vizat, de 25 de unităţi, iar constructorul italian a aprobat suplimentarea cotei.

Camelia Bazac a afirmat că în 2011 se aşteptă la o creştere a numărului de maşini alocate României.

cel mai scump model vândut în acest an de Forza Rossa este un 599 GTO, vehicul serie limitată, în valoare de 320.000 de euro. La polul opus se află modelul California, care poate fi cumpărat la preţul de 150.000 de euro.

Cum se vinde Ferrari în lume

Ferrari, producătorul de maşini sport, a înregistrat în trimestrul trei al acestui an venituri de 446 milioane de euro, cu 12,6% mai mari decât cele înregistrate în trimestrul al treilea din 2009, iar numărul de maşini livrate dealerilor a ajuns la 1.398 (+3,9%).

Rezultatele Ferrari pentru primele trei trimestre arată venituri de 1.349 milioane de euro (+4,8%) şi un total de 4.598 de maşini livrate dealerilor (+2,4%).

Profitul din exploatare pentru aceeaşi perioadă a fost de 192 de milioane de Euro, comparativ cu 176 milioane de euro anul trecut (+9%).  S-a înregistrat şi un rezultat excepţional în termeni de flux numerar, care a atins un record de 213 milioane de euro.

Oficialii companiei au declarat că veniturile vor continua să crească şi datorită magazinelor electronice şi a parcului de distracţii tematic care şi-a deschis porţile la Abu Dhabi.

Profitul din exploatare a fost excelent, arătând o creştere de 46% şi atingând suma de 76 de milioane de euro. Suma reprezintă echivalentul a 17% din venituri, comparativ cu cei 13% obţinuţi în al treilea trimestru al lui 2009.

capital.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.