31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Tom Cruise, recordul carierei! Câte milioane de dolari a strâns Top Gun în primul weekend la cinema

Cu doar o lună înainte să împlinească vârsta de 60 de ani, Tom Cruise a stabilit recordul carierei, în primul weekend în care filmul Top Gun a rulat în cinematografe. Continuarea peliculei din 1986 a dat lovitura la box office, depășind toate așteptările posibile.

Lansarea filmului a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus, dar, la finalul lunii mai, fanii au avut avea ocazia să-l vadă din nou în acțiune pe Tom Cruise în rolul memorabil al aviatorului Pete Mitchell „Maverick”.

Într-un peisaj dominat mult prea mult de filmele cu supereroi, celebrul actor a reușit cea mare cascadorie din cariera lui. Tom Cruise a mizat pe faptul că un film de modă veche poate încă să adune mii de oameni în sălile de cinema. Iar primul weekend a confirmat pariul făcut de starul de la Hollywood. Pelicula Top Gun: Maverick s-a transformat instant într-un blockbuster, filmul strângând în primele zile mai multe milioane de dolari decât orice premieră din lunga carieră a lui Tom Cruise, conform Variety...https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tom-cruise-record-cariera-top-gun-cinema-636905.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here