Top 10 cele mai apetisante nuduri apărute în filme!

De-a lungul istoriei cinematografice, mii de actriţe au apărut nud pentru a atrage milioane de telespectatori sau pur şi simplu pentru ca nuditatea lor să dea farmec peliculelor. Unele mai timide, altele mai dezinhibate, starletele de la Hollywood s-au dezbrăcat de… dragul artei şi al banilor. Libertatea.ro vă propune un top al celor mai memorabile scene erotice ale cinematografiei.

Pe locul 10 se clasează Kate Winslet, în rolul lui Rose din filmul “Titanic”. Blonda îşi dă hainele jos când decide să se lase desenată de Jack, interpretat de Leonardo di Caprio, pasagerul de care se îndrăgosteşte nebuneşte. Sânii cuminţi ai actriţei au lăsat cu gurile deschise mulţi telespectatori.

Kate Winslet, muza lui DiCaprio, în filmul Titanic

Salma Hayek, în rolul FrideiPe locul al 9-lea am plasat-o pe Salma Hayek în filmul “Frida”. Actriţa interpretează rolul celebrei pictoriţe Frida Kahlo, filmul fiind o peliculă care surprinde foarte bine bucuriile şi dezamăgirile prin care a trecut artista de-a lungul vieţii.

Poziţia a 8-a a fost adjudecată de Jessica Biel. Actriţa şi-a păstrat corpul în exclusivitate pentru iubitul său Justin Timberlake. Asta până când a fost ofertată să joace în “Powder Blue” rolul unei stripteuze cu vino-încoace. Jessica îşi demonstrează calităţile actoriceşti, dar şi cele fizice în compania unor actori ca Ray Liotta sau regretatul Patrick Swayze. Rolul său este cel al unei mame singure care este nevoită să se dezbrace pentru necunoscuţi ca să poată plăti spitalizarea fiului său aflat în comă.

Jessica Biel arată senzaţional când este dezbrăcată

Pe locul al 7-lea s-a clasat Halle Berry alături de partenerul său, Billy Bob Thornton, în filmul “Monster’s Ball”. Actorii au parte de un moment eroitc inedit chiar dacă momentul este filmat printr-o uşa de la distanţă. Cei doi protagonişti trec printr-un maraton Kama Sutra rapid dar eficient.

Halle Berry, în ipostaze provocatoare

Angelina Jolie îşi expune cu mândrie sâniiPe poziţia a 6-a se găseşte una dintre cele mai faimoase actriţe de la Hollywood, Angelina Jolie. Deşi au fost mai multe filme în care Angelina a apărut goală, cel mai remarcabil este “Gia”, pelicula în care fotomodelul Gia Carangi are parte, pe lângă şedinţele nud foto, de o partidă nebună de sex cu o femeie.

 Pe locul al 5-lea am poziţionat-o pe Sandra Bullock în filmul “The proposal”. Chiar dacă a apărut nud la o vârstă destul de înaintată, unii ar spune “mai bine mai târziu decât niciodată”. La cei 45 de ani pe care îi avea când a fost filmată scena, Sandra Bullock apare goală puşcă alături de Ryan Reynolds.
Al 4-lea nud celebru din clasamentul nostru îi aparţine frumoasei Charlize Theron. În pelicula “Avocatul diavolului”, actriţa face dragoste cu Keanu Reeves. Mai mult, există o secvenţă memorabilă în care Charlize rămâne goală în biserică, lăsând să se vadă toate părţile frumoase.

Pe ultima treaptă a podiumului apare Nicole Kidman, cu rolul din “Eyes Wide Shut”. Australianca interpretează rolul lui Alice Harford, soţia doctorului Bill Harford (Tom Cruise). Căsnicia lui se află într-un impas şi pentru a învinge monotonia Bill Harford intră într-o sectă erotică.

Nicole Kidman nu se sfieşte să se afişeze goală

Demi Moore, sexy şi reaLocul secund îi aparţine lui Demi Moore, cea care a interpretat un rol magistral în filmul “Striptease”. Starleta, stripteoză de meserie, apare în mai multe scene în toată splendoarea sa. Demi a fost apreciată de criticii vremii ca având unul dintre cele mai frumoase corpuri apărute în istoria cinematografiei.

Prima poziţie este ocupată de Sharon Stone. Actriţa a făcut ravagii  cu celebrele scene din filmul “Basic Instinct”. Pelicula, apărută în 1992, a transformat-o peste noapte pe Sharon Stone într-o vedetă internaţională. Partenerul cu care se iubea în film frumoasa blondă era Michael Douglas, un playboy al anilor ’90.

Sharon Stone, un adevărat sex simbol

libertatea.ro
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ