Top 10 cele mai bune branduri de champagne

Există întotdeauna un motiv pentru a bea șampanie! Pentru a sărbători corect o ocazie specială, asigură-te că alegi cea mai bună șampanie de pe piață.

Iată o listă cu cele mai bune 10 mărci de champagne ale anului, pentru a te ajuta să faci mai ușor o alegere.

  1. Moët & Chandon

Considerat de mulți ca fiind cel mai bun brand de șampanie din lume, marca LVMH este, de asemenea, cel mai bine vândut brand de șampanie. Cu ambasadori de marcă, precum Scarlett Johansson și Roger Federer și sponsorizarea unora dintre cele mai bune evenimente din lume, nu este de mirare că acest brand de lux este în fruntea listei.

  1. Veuve Clicquot

Generația Instagram s-a alăturat trendului Veuve Clicquot. Veuve este acum peste tot și a ajuns pe podium, pe locul doi, în topul celor mai bune branduri de champagne.

  1. Nicolas Feuillatte

Nicolas Feuillatte este cel mai bine vândut brand de șampanie în Franța, de unde provine, și pe locul trei în lume. Acest brand este, de asemenea, unul dintre cele mai tinere în ceea ce privește brandurile de champagne, fondat în 1976, dar asta nu l-a împiedicat să ajungă în primii trei pe lista bestseller-urilor.

  1. G.H. Mumm

Cu Usain Bolt drept imagine, G.H.Mumm ia foarte serios sărbătoritul și distracția, fiind al patrulea brand cu cea mai bine vândută șampanie.

  1. Laurent-Perrier

Fondată în 1812, sampania Laurent-Perrier este una din cele mai bune din lume. Și, în mod interesant, are, de asemenea, un brand de șampanie cu conținut scăzut de calorii.

  1. Taittinger

Una dintre cele mai renumite mărci de șampanie administrate de familie, Taittinger vine pe locul șase. Amestecurile lor Chardonnay le deosebesc cu adevărat de restul. Dacă nu ai încercat încă, ce mai aștepți?

  1. Pommery

După succesul în domeniul lânii în 1856, Madame Pommery a lansat business-ul cu șampanie cu ajutorul lui Henry Vasiner, un consilier financiar, și a lui Adolphe Hubinet, un director de afaceri în vârstă de 23 de ani. Restul este istorie, iar în 2017, Pommery a fost al șaptelea cel mai bine vândut brand de champagne din întreaga lume.

  1. Piper-Heidsieck

Marca de champagne preferată de Marilyn Monroe, Marie Antoinette și toate vedetele de la Oscar, șampania Piper-Heidsieck este una dintre cele mai iconice mărci de lux. Așadar, nu este de mirare că funcționează destul de bine și astăzi – la urma urmei, câte mărci pot spune că Marie Antoinette a fost primul lor ambasador de marcă?

  1. Lanson

Fondată în 1760, casa Lanson își amestecă șampania cu pinot noir și chardonnay pentru gust. Cu peste 500 de hectare de viță de vie în Champagne, Lanson folosește cei mai buni struguri din cele mai bune parcele, așa că intră în top 10 cele mai bine vândute branduri de champagne.

  1. Canard-Duchêne

Această marcă respectată de șampanie este accesibilă și delicioasă. Situată în Ludes, în Parcul Național Montagne de Reims, casa furnizează șampanie din 1868. Nu numai că a intrat în topul celor mai bine vândute zece branduri, dar li s-a acordat și dreptul de a adopta emblema familiei imperiale ruse. Vulturul încoronat cu două capete a apărut astfel pe fiecare etichetă Canard-Duchêne de la sfârșitul secolului al XIX-lea.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ