Topul celor mai bune seriale apărute în 2020

2020 a fost bun pentru pasionații de seriale, având în vedere că marile case de producție au lansat câteva titluri foarte interesante.

Topul celor mai bune seriale apărute în 2020:

1. The Queen’s Gambit – Este un serial despre șah, care a reușit să cucerească deja foarte multă lume în întreaga lume. The Queen’s Gambit este o adaptare după cartea scrisă de Walter Tevis în 1983 și urmărește povestea orfanei Beth Harmon, care are o ascensiune incredibilă în încercarea de a deveni cea mai bună jucătoare de șah din lume, în pofida problemelor cu alcoolul și drogurile. Chiar dacă serialul nu este inspirat dintr-o poveste reală, acțiunea este captivantă, iar Anya Taylor-Joy, cea care o interpretează pe Beth, face un rol excelent. Din distribuție mai fac parte Bill Camp, Christian Seidel și Rebecca Root.
Topul celor mai bune seriale apărute în 2020:
2. Snowpiercer – Cunoscut și sub numele de Expresul Zăpezii, acesta este încă un serial de succes pe care Netflix l-a publicat în platformă în 2020. Este un serial apocaliptic, care prezintă povestea singurilor supraviețuitori după ce totul în jur a înghețat. Aceștia se află într-un tren aflat în continuă mișcare cu 1.001 vagoane și sunt împărțiți în diverse clase. „Codașii” sunt cei mai chinuiți și încearcă să facă mai multe revoluții pentru a obține condiții mai bune. Iar dacă te întrebi când începe sezonul 2 din Expresul Zăpezii, trebuie să știi că mai e ceva de așteptat, având în vedere că lansarea este programată să aibă loc în mai 2021. În orice caz, având în vedere finalul primului sezon, așteptarea merită cu prisosință.

 

3. The Last Dance – Această mini-serie produsă de ESPN și Netflix prezintă povestea lui Michael Jordan, considerat de multa lume unul dintre cei mai buni baschetbaliști din istorie. Acțiunea este axată în mod special pe ultimul său sezon la Chicago Bulls. Nu este însă doar un serial pentru fanii baschetului sau ai sportului, deoarece The Last Dance este mai mult decât atât, o adevărată lecție de viață. În plus, apar și personalități marcante precum Scottie Pippen, Dennis Rodman, Steve Kerr și Phil Jackson. Succesul acestei serii i-a adus inclusiv un premiu Emmy. Sunt doar 10 episoade în The Last Dance, dar din fiecare ai de învățat câte ceva, așa că merită văzut. … https://www.romaniatv.net/topul-celor-mai-bune-seriale-aparute-in-2020_5044093.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ